+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Huhtikuussa meille sanottiin meidän tulleen ahneiksi. Lisäksi meille sanottiin Thaimaansuomalaisen lukijoiden kyllä osaavan hakea uutisensa muualtakin, kuin heitä rahastamaan ruvenneelta porukalta. Gizmokin vähän epäröi noita maksullisia sisältöjä. Olisi halunnut perustaa sen verkkokaupan ensin.

Niinpä me päätimme toteuttaa nuo maksulliset sisällöt siten, että ne eivät ole keneltäkään pois, vaan tuovat tälle sivustolle lisäarvoa niille, jotka sitä haluavat. Päätettiin julkaista kaikki viranomaistiedotteet, ulkomaalaisia koskevat lakimuutokset ja säädökset ilmaiseksi entiseen malliin ja laittaa tapahtumien taustoja, lifestyle -juttuja ja muuta vastaavaa maksullisiin sisältöihin. Ne tilaavat, jotka haluavat.

Konsepti näkyy toimivan. Kun Thaimaansuomalaisen sivuilla käytiin viime vuoden toukokuussa reilut 20.000 kertaa, niin nyt teitä oli semmoiset 80.000. Lukijalaskuri pysähtyi 31.5. klo 24.00 lukemaan 80.594. Se on hurja määrä koronaviruksen runtelemalle toukokuulle. Etenkin viimevuotiseen verrattuna.

Suosituimmat jutut viime kuussa näkyivät olleen aivan kuukauden alussa julkaistu juttu Phuketin saarelta

ja hyvänä kakkosena koko Thaimaata koskettanut sulkemispäätös otsikolla

ja kolmantena Udon Thanin kuvernöörin neronleimaus hädänalaisten auttamiseksi:

Mainostajien puolella Hans Lankari superbannereineen jyrää totuttuun tapaan mennen tullen ja normaalibannereiden joukossa kaikki suomalaisseurat miehittivät kolme kärkisijaa. Kertooko se siitä, että Thaimaahan on myös ensi talvena Suomesta tulijoita?

Yrityksistä parhaiten pärjäsivät VPN -Suomi ja Radio Mäkelä.

Näitä minun kuukausittaisia pääkirjoituksiani muuten toteutetaan siten, että minä kerron miehelleni englanniksi, mitä ukon tulee suomeksi tälle palstalle kirjoittaa. Sen seurauksena minulle aina jää sellainen tunne, että olen saanut taas vaihteeksi jutella teidän kanssanne hetken.

Se on, ainakin minusta, aina yhtä mukava tilaisuus. Toivottavasti teistäkin.

Luck

2 comments

  1. A. Juhana Keronen

    Tähän kirjoitukseen tulleiden asiattomien viestien johdosta ylläpito ilmoittaa, että jokainen viesti luetaan ennen sen julkaisemista ja asiattomat jätetään julkaisematta. Kaikille häiriintyneille tiedoksi myös se, ettei Luck juurikaan ymmärrä suomea.

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: