+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Lauantaina 16.5. saatiin tieto, jonka mukaan ulkomaanlentoja ei sallita Thaimaahan ainakaan kesäkuun loppuun asti.

Aiemmin tehdyn päätöksen mukaan maan kv. lentokenttien piti olla kiinni toukokuun loppuun, mutta ilmeisesti koronavirustartunnoissa jo nollapäiviin päässyt Thaimaa haluaa uusimmalla päätöksellä torjua virustartuntojen toista aaltoa. Viimeisin nollapäivä oli lauantai 16.5. Sunnuntaina ilmoitettiin kolme uutta tartuntaa.

Kaikkiaan Thaimaassa on todettu sunnuntaihin 17.5. mennessä vain 3.025 koronavirustartuntaa, jotka ovat vaatineet 56 kuolonuhria. Sairaaloissa oli sunnuntaina virustartunnan vuoksi enää 114 henkilöä.

Maan sisällä rajoituksia lievennettiin jo toistamiseen. Ostoskeskukset ja tavaratalot saivat taas avata ovensa 17.5. alkaen ja ulkonaliikkumiskielto lyheni tunnilla. Uusi ulkonaliikkumiskieltoaika on klo 23-04.

Bangkokissa Bang Na’n IKEAssa koettiin sunnuntain mittaan sellainen ostoryntäys, ettei liikkeessä nähty muuta vaihtoehtoa kuin ovien sulkeminen ennen aikojaan. Ihmisiä nyt vaan oli kertakaikkiaan liikaa.

Liukuportaisiin on maalattu turvavälejä, hissien lattioihin on merkitty seisomapaikat jne, mutta auki ovat ostoskeskusten kaupat taas.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: