+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tiesitkö, että Pattayalla asuva ja kansainvälisestikin tunnettu mrs. rock’n’roll Mary Lou Sanvictores tapaa silloin tällöin tulla esiintymään Mae Phimiin?

“Meeri” on Thaimaan Suomalaisen tuttu jo Blues Factoryn vuosilta, jolloin hän tapasi toisinaan nousta lauteille paikan house -bändin solistina. Tämä on aiemminkin sanottu, mutta sanotaan se vielä kerran: Maryyn verrattuna joku Tina Turner kuulostaa lähinnä käheältä. Joka vielä ei ole kuullut Maryn tulkintaa Tina Turnerin vanhasta hitistä Simply The Best ei vielä tiedä, miten biisi pitää laulaa.

Maryn epäonneksi hänen takanaan ei koskaan ollut amerikkalaisia markkinamiehiä, joten kv. menestys jäi vähän vaatimattomammaksi kuin Tina Turnerilla, mutta on Marykin kiertänyt Eurooppaa mm. Udo Jürgensin kanssa ja kerran hän yllätti meidät kertomalla olleensa muutaman viikon esiintymässä myös Helsingin ja Tukholman välillä kulkevan laivan yökerhossa. Ei muistanut, oliko estradina Siljan vai Vikingin alus.

Yleensä Mae Phimissä Maryn esiintymispaikkana on toiminut Tequila Sunrise, mutta jos vaikka Marjamäen Pasi tai Driftin porukat saataisiin innostumaan asiasta, niin Thaimaan Suomalaisen toimituksesta löytyy Maryn puhelinnumero…

Alla pieni näyte siitä, miltä Mary kuulostaa livenä lavalla.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: