+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kolme Bangkokin kaupungin palveluksessa toimivaa elinkeinontarkastajaa on saamassa potkut jäätyään kiinni rahan kiristyksestä BTS Sky Trainin Asoken aseman alla toimivalta hedelmäkauppiaalta.

Bangkokin apulaiskuvernööri Sakoltee Phattiyakul kertoi medialle koko kolmikon saavan potkut, mikäli heidät asiaan liittyvässä tutkinnassa todetaan syyllisiksi.

– Sen jälkeen heillä on vielä kuukausi aikaa valittaa päätöksestä, Sakoltee sanoi.

Kolmikko pidätettiin virantoimituksesta jo 17. lokakuuta, mutta asiasta ei ymmärrettävistä syistä ole kovin innokkaasti tiedotettu julkisuuteen. Virkamiesten toiminta kun ei ainakaan kunniaksi ole kaupungin hallinnolle ollut.

Valitusoikeuttaankaan nuo tuskin tulevat käyttämään, sillä netissä pyörii video, josta selvästi näkee kuinka hedelmäkauppias pakkaa ensin hedelmiä ja sitten rahaa lahjuksia tarvitseville viranhaltijoille.

Myyntikojut Sky Train -asemien alla on kielletty siksi, että asemilla on liiketiloistaan vuokraa maksavia myyjiä, jotka eivät mitenkään kykene myymään esimerkiksi hedelmiä yhtä halvalla kuin vuokraa maksamattomat kilpailijansa.

Sen sijaan, että olisivat poistaneet kaupustelijan myyntikojuineen aseman alta, päättivät tarkastajat yhdessä alkaa kiristää tältä rahaa myyntipaikkansa “vuokrana”.

Asoken BTS -asemalta alas johtavan rampin alla sijainnut hedelmäkoju on nyt poissa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: