+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Uuden Indigo Beach Residence -projektin kick off -tilaisuus oli Mae Phimissä viime viikolla.

Paikalla oli kaikille Mae Phimin suomalaisille tutun Pasi Marjamäen lisäksi parisenkymmentä jälleenmyyjien edustajaa. Kuvia katseltiin, hinnoista puhuttiin ja suunnitelmiin perehdyttiin. Ja tietysti syödäkin pitää jossain välissä.

Indigo Beach eroaa rakennuttajan viimeaikaisista projekteista siten, että se ei ole mikään kerrostaloprojekti, vaan maa-alue, jolle tullaan rakentamaan lomakotitaloja ostajan valinnan mukaan. Matkaa meren rantaan tulee alle 300 metriä.

Tähän se tulee. Tieyhteys rannalle ja kauppoihin on jo valmiina.

Sijainti näyttää olevan muutenkin, ainakin suomalaisittain, oikeaan osunut, sillä kaikki palvelut ovat sen tontin ja rannan välissä. Tontti on Grand Bluen takana ja Grand Bluen naapurista löytyvät kaupat ja kahvilat.

Talomallit ovat muunneltavissa omien tarpeiden mukaan siten, että yksi talotyyppi voi olla joko kaksi tai kolme makuuhuonetta käsittävä kokonaisuus. Omalla uima-altaalla tai ilman.

Tontteja on 35. Ei mitään suuren suuria, mutta 400-600 neliötä on yleinen tonttikoko Thaimaassa. Jos alkaa ahistaa, niin mikä estää ostamasta yhtä taloa ja kahta tonttia? Alueelle tulee myös yhteiskäytössä oleva uima-allas ja tietysti vartiointipalvelut.

Thaimaan Suomalainen on seurannut Mae Phimin kasvua ja kehittämistä yli 15 vuoden ajan ja iloksemme olemme saaneet nähdä homman pysyvän hyvin hallinnassa. Överiksi menneitä projekteja tai keskeneräisiksi jääneitä kohteita ei juurikaan näy, vaikka korona toki jälkensä jätti tännekin.

Emmekä me koskaan lakkaa korostamasta tätä tarpeeksi: Mae Phim on hyvin pohjoismainen paikka. Se tuo mukanaan rauhallisen elämäntyylin, tietynlaisen laatutason, mutta onneksi ei esimerkiksi Suomen ilmastoa.

Tämän lomakodin saa joko kahdella tai kolmella makuuhuoneella. Uima-altaalla tai ilman.

Lisätietoja Indigo Beach Residencestä saa kohteen nettisivuilta:

Your own holiday or permanent home in the tropics

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: