+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Ei voi muuta kuin ihmetellä noita marraskuun lukijamääriä. Voitanee perustellusti sanoa Thaimaansuomalaisen siirtyneen lukijamäärien suhteen aivan uudelle tasolle entiseen verrattuna. Aiemmin olemme kysyjille kertoneet lukijamääriemme liikkuvan siinä 20.000 – 30.000 välillä kuukaudessa vähän vuodenajasta riippuen, mutta tästä eteenpäin voimme ilmoittaa luvuksi 30.000 – 35.000.

Viime lokakuussa, kun se miljoonan lukukerran raja ylitettiin, niin teitä lukijoita oli 34.972. Lukukertoja kertyi 55.573. Marraskuussa teitä oli 35.620. Lukukertoja 55.780.

Lukijalaskurin mukaan kaikkein eniten kiinnosti juttu otsikolla “Lottovoittajien sekoilu jatkuu”, jossa kerrottiin millaisiin tragedioihin ja draamaan niinkin iloinen asia kuin lottovoitto saattaa Thaimaassa johtaa.

Hyvänä kakkosena tuli juttu valuuttaluotoista otsikolla “Vahvistuva bahti houkuttelee valuuttaluottoihin” ja kolmanneksi luetuin oli Gizmon pääkirjoitus otsikolla “Pää tulossa vetävän käteen”, josta saimme myös runsaasti lukijapalautetta.

Huomionarvoista on, että jutut olivat kaikki loppukuusta julkaistuja ja pesivät näinollen niitä parikin viikkoa vanhemmat julkaisut mennen tullen. Siitä syystä emme myöskään linkitä niitä tähän yhteyteen millään tavalla, kun kaikki kerran ovat vielä etusivullamme nähtävissä.

Marraskuun tilastoja silmäillessä voimme todeta kuukauden teeman olleen raha.

Mainostajien puolella Hans Lankari luonnollisesti jyräsi kaikki muut superbannerillaan, mutta normaalibannerien puolella tulikin yllätys, kun katsottiin klikkausten määrää.

Kaikkein eniten on marraskuussa klikattu “Tarjouksia, alennusta ja etuja” -jutun yhteydessä ollutta linkkiä, joka johti nettisivuille nimeltä “Passport priviledges”. Ihmisiä selvästi kiinnosti TAT:n uusi kampanja. Kaksi seuraavaa sijaa menivät Hua Hinin Seudun Suomalaisille ja Pattaya Suomi -seuralle. Yrityksistä parhaiten pärjäsivät VPN Suomi, Victor Ek ja Bangkok Pattaya hospital.

Mainostajille tiedoksi, että meillä on uusi palvelu. Saatte halutessanne meiltä kuukausittain raportin klikkienne määrästä.

Lopuksi haluan vielä kiittää teitä kuluneesta kuukaudesta ja toivottaa kaikille lahjakasta joulua!

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: