+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Lukijoiden onneksi tällä täysin kädettömällä porukalla on käytössään jokunen kirjoitustaitoinen ja kaksi thai -kielen taitoista henkilöä, joiden ansiosta yhteydenpito eri alojen asiantuntijoihin ja päättäjiin on mahdollista. 

Luck kirjoittaa tällä palstalla suurin piirtein tähän aikaan kuukaudesta aina siitä, kuinka paljon meidän lukijamäärät taas ovat kasvaneet. Kuitataan tämä nyt kertomalla teitä olleen vuoden 2018 heinäkuussa 19.385 kappaletta, vuoden 2019 heinäkuussa 25.668 ja viimeksi kuluneessa heinäkuussa 85.290. Kiitos teille kaikille siitä, mutta mennäänpä takaisin noihin yhteistyökumppaneihin.

Siellä yheistyökumppanien joukossa kun on kaikki se tieto ja osaaminen, mitä ilman Thaimaansuomalainen ei koskaan olisi alkanut ilmestyä. Se joukko käsittää valtion, provinssien ja eri kaupunkien hallinnossa työskenteleviä thaimaalaisia virkamiehiä, korkea-arvoisia upseereita sekä mm. huume- ja rikospoliisin palveluksessa työskenteleviä eri arvoisia poliisimiehiä.

Viisumiasioissa käännymme estoitta Thaimaan Immigrationin paikallisjohtajien puoleen ja Suomen suurlähettilään suoraan kännykkänumeroonkin olemme soittaneet milloin kiireellinen tiedon tarkistaminen on sitä vaatinut.

Lisäksi luemme sujuvasti Thaimaan johtavien poliitikkojen Twitter– ja Facebook -tilejä aina pääministeri Prayut Chan-o-chaa myöten.

Eikä pidä unohtaa vinkkimiehiämme, joita on pitkin Thaimaata.

Luonnollisesti seuraamme esimerkiksi Channel NewsAsian sekä uutistoimistojen AFP ja Reuters Thaimaata koskevaa uutisvirtaa. Myös Bangkok Post sekä television aamu-uutiset ainakin Workpoint TV:n ja Channel 3 -uutiskanavilta ovat päivittäin pakollista kauraa.

Pattayan turistipoliisin kanssa meillä on yhteistyötä, jonka puitteissa me tuotamme heille käännöspalveluita ja saamme vastapainoksi tietoa asioista, joista kulloinkin ymmärrämme kysellä.

Mitä hyötyä tästä on lukijoille?

Näillä perusteilla uskomme Thaimaansuomalaisen maksullisten artikkelien tilaajien pääsevän kiinni sellaiseen Thaimaan asioita koskevaan tietoon, mitä ei mistään muusta suomenkielisestä mediasta löydy. Erikoislehti kun on aina erikoislehti.

Maksumuurin takana oleville artikkeleille on lisäksi ominaista, että esimerkiksi lahjontatapauksia koskevissa uutisissa meille on mahdollista kirjoittaa niistä paljon vapaammin kuin maksuttomalla puolella. Maksullisten sisältöjen tilaajat tietävät, että siellä he saavat lukea Thaimaan viranomaisten toiminnasta aivan eri tavalla kuin mitä maksuttomiin, kaikkien luettavissa oleviin artikkeleihin voidaan kirjoittaa.

Me taustoitamme thaimaalaisten poliitikkojen päätöksiä, niiden seurauksia ja vaikutuksia thaimaalaiseen yhteiskuntaan. Avustajiemme avulla selvitämme myös, mitä tavallinen thaimaalainen kadunmies ajattelee esimerkiksi koronavirustilanteen hoidosta tai vaikka poliittisesta ilmapiiristä Thaimaassa. Kerromme valmisteilla olevista uusista laeista siltä osin, kun ne meitä ulkomaalaisia koskevat emmekä puutu asioihin, jotka voit lukea suomalaisestakin mediasta.

Vuoden mittaan toimitamme tilaajillemme n. 150 maksumuurin takana olevaa artikkelia, jotka yhteistyökumppaniemme ansiosta käsittelevät juuri noita e.m. asioita. 

Kaikki tämä vielä toistaiseksi hintaan 9,90 €/vuosi. Se ei mielestämme ole paljon, kun katsoo, mitä rahalla saa. Vielä edullisemmaksi hinta muuttuu, kun vertaa sitä muiden suomalaismedioiden nettisivujen hinnoitteluun.

Tilaa siis Thaimaansuomalaisen maksulliset sisällöt, mikäli haluat todellista sisäpiiritietoa Thaimaasta. Maksullisten sisältöjen tilaajilla on myös mahdollisuus kommentoida uutisiamme, joista jotkut ovatkin tarkoitettuja lähinnä keskustelun herättäjiksi. Mm. nyt jo kotimaahan palannut suurlähettiläämme Satu Suikkari-Kleven kertoi aikoinaan kuuluvansa Thaimaan Suomalaisen lukijoihin ja myös Pattayan kunniakonsuli Tuomo Rautakivi näkyy maksullisia sisältöjämme tilaavan.

Maksulliset sisällöt tilaat helpoiten menemällä mille tahansa sellaiselle sivulle, jossa on maksullista sisältöä, ja klikkaamalla artikkelin kaikille näkyvän alkuosan lopusta joko vuositilaus tai kuukausitilaus.

Hyviä lukuhetkiä!

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: