+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Toukokuun viimeiselle viikolle tultaessa meillä oltiin vähän epäuskoisissa tunnelmissa. Käykö nyt ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen niin, että edellisenä vuotena onkin ollut vastaavaan aikaan enemmän lukijoita kuin tänä vuonna?

Onneksemme se lukijavihjeen perusteella tehty juttu Pattayan rannoilta poiki heti kättelyssä semmoisen 2.000 lukijan päivän ja jatkaa tasaista menoaan edelleen vaikka alkaakin jo olla luettu. Kiitos Tapanille vinkistä. Toinen merkittävä tapahtuma uutisviikolla oli Premin kuolema ja testamentti, jotka Pattayan rantavesien ohella toivat meille semmoisia tuhannen lukijan päiviä koko loppuviikon.

Tämä riitti siihen, että toukokuu 2019 kepitti niukin naukin vuoden 2018 toukokuun luvuin 19.888 – 19.411 lukijaa. Lukukertoja saatiin kuluneen toukokuun aikana 37.651, mistä jälleen suuret kiitokset myös mainostajien puolesta.

Lukijalaskuri kertoo myös siitä, että touko- ja kesäkuu ovat vuosittain kaikkein hiljaisimmat kuukaudet Thaimaansuomalaisen nettisivuilla. Meille se tarkoittaisi muuten sitä, että tuli laitettua mahdollisimman väärään aikaan se työpaikkailmoitus tänne sivustolle, mutta nyt on tämä kesäkuu alkanut suorastaan mahtavasti. Tätä vauhtia jos jatketaan, niin 30.000 lukijan raja rikkoutuu KESÄKUUSSA? Toivottavasti päästään loppukuusta näkemään, kuinka monta lukukertaa moinen toisi tullessaan.

Suomessa yksi ihminen on jo jokusen vuoden ajan tehnyt siinä ilmoituksessa mainittua hommaa sivutoimisesti ja Bangkokissa on paljon enemmän ihmisiä kuin Suomessa. Hakuaika päättyy vasta 15.6, joten eiköhän laiteta muistin virkistämiseksi tuohon alle vielä linkki siitä työpaikasta.

https://thaimaansuomalainen.com/asutko-bangkokissa-haluatko-lisaansioita/

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: