+66 959 45 0901
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Lauttayhteyden lisäksi suora linja-autoyhteys Hua Hinin ja Pattayan välillä näkyy katkenneen matkustajien puutteeseen.

Toki Hua Hinin ja Pattayan välin linjamobiilillä vielä pääsee, mutta se edellyttää vaihtoa joko Bangkokissa tai Suvarnabhumin lentokentällä.

Suvarnabhumilta on yhteys sekä Pattayalle Jomtienin linja-autoasemalle että Hua Hinin lentokentän linja-autoasemalle.

Hua Hinistä Suvarnabhumille lähtee bussi klo 10 ja se on perillä noin klo 13. Jatkoyhteys Pattayalle lähtee klo 14.30 ja Jomtienin linja-autoasemalla ollaan klo 16.

Lentokenttäbussi on nopea ja mukava tapa matkustaa yhden pysähdyksen taktiikalla.

Pattayalta lähtee auto Suvarnabhumille joko klo 10.30 tai, mikäli olet urheilumiehiä, klo 12. Jatkoyhteys Hua Hiniin lähtee klo 14 ja tuolla klo 12 lähtevällä onnikalla ehtii siihen, mikäli reitin varrella ei ole viivytyksiä. Perillä Hua Hinissä ollaan klo 17.

Linja-autolippu Pattayalta Suvarnabhumille maksoi 130 bahtia ja Suvarnabhumilta Hua Hiniin 198 bahtia. Kahdeksalla ja puolella eurolla koko väli. Päässeekö edes Onnibussi samaan?

Toinen vaihtoehto on sekä Hua Hinistä että Pattayalta ostaa bussilippu Bangkokiin Morchitin linja-autoasemalle. Hua Hinissä sellaisia lähtee Market Villagesta miltei jatkuvasti ja Pattayalla North Pattaya Roadin/Pattaya Nuan linja-autoasemalta.

Lipun hinta Hua Hinistä on reilut kuusi euroa. Lipuista ja aikatauluista saat lisätietoja täältä.

Tämän näköinen bussi lähtee Villa Marketista.

Pattayalta mennään Morchitiin vähän vaihtelevammin. Välin voi matkata joko minibussilla tai linja-autolla, mutta mikäli linja-autoyhteys Pattayan Nuan ja Morchitin välillä ei ole toiminnassa, niin bussi viekin silloin Ekkamain linja-autoasemalle, josta on helppo jatkaa matkaa metrolla tai taksilla Morchitiin. Lisätietoja aiheesta tästä linkistä.

Omien kokemustemme perusteella suosittelemme voimassa olevien aikataulujen puitteissa lentokentän kautta matkustamista. Reitit ovat selkeämmät ja lisäksi vältät Bangkokin ruuhkat. Lentokentältä löytyy sekä kauppaa, ravintolaa että vessaa aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

0 comments

%d bloggers like this: