+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Prachuap Khiri Khanin viranomaiset ovat julkaisseet tieliikenteessä tapahtuneiden onnettomuuksien ja liikennekuolemien määrän Songkranin aikaan provinssissa.

Songkran on tunnetusti vesisodan ja suurten kansanjuhlien aikaa, mutta samalla se on uuden vuoden ohella kaikkein onnettomuusaltteinta aikaa Thaimaan muutenkin vaarallisessa tieliikenteessä. Ennen Songkrania viranomaiset kaikkialla maassa julkistavat erilaisia tieturvallisuuskampanjoita, mutta aina vain Songkran vaatii veronsa.

Tänä vuonna Prachuap Khiri Khanin provinssissa tapahtui 11.-17.4. välisenä aikana kaikkiaan 47 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 49 ihmistä ja kolme kuoli. Valtaosa loukkaantumisista johtui motoristien ajelemisesta ilman kypärää ja kolmen kuolemaan johtaneen onnettomuuden syyt olivat kypärän käyttämättömyys, ylinopeus ja holtiton ajotapa.

Etenkin mopokolareita nähdään provinssissa muutenkin kuin Songkranin aikaan enemmän kuin tarpeeksi.

Valtakunnallisesti 11.-17.4. tapahtui 2.203 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 2.208 ihmistä ja 264 kuoli. Eniten onnettomuuksia tapahtui Chiang Rain provinssissa.

Yllättäen eteläisissä Phatthalungin ja Phangnga‘n provinsseissa ei tänä vuonna tapahtunut Songkranin aikaan ainuttakaan kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: