+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Khao Takiabin rannan yrittäjät ovat lähettäneet kaupungintalolle anomuksen rantatuolien määrän lisäämisestä ja rantatuolialueiden laajentamisesta toimipaikoillaan.

Anomus osoitettiin kaupunginjohtajalle, joka vei sen Hua Hinin rantojen järjestelykomitean pohdittavaksi. Anomuksen on allekirjoittanut 20 yrittäjää, jotka toimivat Hua Don Beachilla Khao Takiabissa. Rantatuolivuokraajien lisäksi joukkoon kuuluu kauppiaita, vuokraamoja sekä ratsastusyrittäjiä. Allekirjoittajien mukaan heidän tarkoituksensa on tehdä lisää tilaa kasvaville turistimäärille.

Vastauksessaan Hua Hin Beach Organizing Committee, joka koostuu kaupungintalon, aluehallinnon, poliisin ja armeijan edustajista, totesi ettei heillä ole valtuuksia mennä muuttamaan rantojen eri osille määriteltyjä käyttötarkoituksia. Tietyt osat rannasta on varattu kaupallisiin tarkoituksiin ja osat sitten muihin tarkoituksiin.

Kyllähän Hua Hinin alueen rannoilla tilaa riittää, mutta mihin tarkoitukseen, on jo toinen juttu.

Järjestelykomitean mukaan lopullisen päätöksen asiassa voi tehdä ainoastaan Prachuap Provincial Harbor Office, joten tällaisten anomusten kanssa on käännyttävä sen puoleen. Yrittäjiä muistutettiin siitä, että rannan on oltava tyhjä joka kuukauden kolmas keskiviikko, koska silloin siellä siivotaan.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: