+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Amerikkalaisilla on hyvä sanonta, jonka mukaan kannattaa tutustua käyttöohjeeseen sen jälkeen, kun kaikki muu on osoittautunut turhaksi. When everything else fails, try reading the manual.

Ilmeisesti samaan tulokseen on paikallinen matkailuväki nyttemmin tullut, kun aiemmin kokeillut hienonkuuloiset konsultointioperaatiot eivät lopulta johtaneet yhtään mihinkään. Nyt on Hua Hin Cha-Am Tourism Business Association kääntynyt suoraan eduskunnan matkailuasioista vastaavan komitean puoleen saadakseen Hua Hinin lentokentän aktivoitua kv. lentoliikenteelle.

Matkailuväen yhteisessä vetoomuksessa päättäjille pyydetään kv. lentoliikennetoiminnan aloittamista Hua Hinin lentokentällä niin pian kuin suinkin mahdollista. Vetoomuksen perusteluissa mainitaan paitsi ne noin 30.000 hotellihuonetta Hua Hinissä ja sen ympäristössä, joihin pitäisi löytyä asiakkaita, myös paikalliset golf -kentät, vesipuistot, ostoskeskukset, viihdealan toimijat sekä jopa sairaalat, jotka alueella toimivat. Edelleen perusteluissa mainitaan lentokentän nykytilan olevan vahvassa kontrastissa sen kanssa, että Prachuap Khiri Khanin aluetta on suunniteltu jonkin sortin pilottikokeiluksi mitä matkailun kehittämiseen tulee.

Surullista, mutta tyhjää. Yksittäisiä väläyksiä lukuunottamatta Hua Hinin lentokentällä on jo vuosikausia näyttänyt tällaiselta.

Lisäksi päättäjiä muistutetaan siitä, että ainakin viisi lentoyhtiötä – Nok Air, AirAsia, Jetstar, China Express, Greater Bay, ja GO First – ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa lentotoiminnan aloittamiseen Hua Hinin lentokentällä sekä siitä, että TAT tukee kaikkia Hua Hinin lentokenttää varten tähän asti tehtyjä suunnitelmia.

Nyt alueen matkailuväki odottaa, että asia esiteltäisiin niin Liikenne- kuin Matkailu- ja urheiluministeriöillekin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: