+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Thaimaan Suomalaisen nettisivujen muutostöiden vaikein vaihe on nyt saatu päätökseen. Maailmanlaajuisesti menee vielä 72 tuntia kaikkien servereiden Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa, Afrikassa ja Australiassa – etelä- ja pohjoisnavoista ei niin väliä – saada yhteys pelaamaan Thaimaan Suomalaisen sivuston kanssa, mutta töiden osalta valmista tuli tänä aamuna klo 08.55 Suomen aikaa.

Rapatessa roiskuu aina ja iloksemme niin tapahtui nytkin. Osa uusimmista artikkeleista on kadonnut ja niitä palautellaan sitä mukaa kuin löydetään. Tylsäähän tämä elämä olisi, jollei bittiavaruudesta aina välillä joku örkki hyökkäisi meitä pelottelemaan ties millä kauheuksilla.

May the force be with you, sanoi ylläpidon Rickard Pattayalta selittäessään meille puhelimessa, mitä oli tapahtunut ja mitä meidän seuraavaksi pitäisi alkaa tehdä ongelmien korjaamiseksi.

Mutta pahin on nyt voitettu ja jatkossa meiltä on lupa odottaa entistä ajankohtaisempaa uutisointia, enemmän elävää kuvaa ja ääntä ja oma YouTube -kanavakin alkaa toimia syksyllä, jahka Pattayan “studioille” päästään.

Entistä ehompana!

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: