+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tämänkertainen Mae Phimin keikka alkoi majoittumisella Grand Blue resort -hotelliin.

Grand Bluen alueella myynnissä olevia asuntoja on täällä kyllä käyty katsomassa ja ravintolassakin on syöty, mutta hotelli oli uusi kokemus. Ja ihan hyvä sellainen.

Vastaanotossa opastettiin parissa minuutissa missä mitäkin on, mikä on wi-fi -verkon nimi ja salasana jne. Oltiin kartalla välittömästi.

Huone oli tilava, siisti ja hyvin varusteltu. Tarvittaessa olisi ollut parranajovehkeet ja hammasharjatkin talon puolesta. Ja se näköala. Vaikka oltiinkin vasta kolmannessa kerroksessa, niin siitä huolimatta parvekenäköalat tekivät vaikutuksen. Merelle ja altaalle.

Se merinäköala on tuolla pikkukuvassa ja uima-altaalle päin näkymät olivat tällaiset.

Erityismaininnan ansaitsevat huoneen mukava sänky sekä se nurkkaus, jonne Thaimaan Suomalaisen On the road -työpiste perustettiin. Sähköliitännät, hotellipuhelin ym. olivat oikeilla paikoillaan ja työtuolikin tarpeeksi mukava eikä mikään jakkara.

Huoneen hintaan kuuluva aamiainen oli muuten hyvä ja monipuolinen, mutta pekonia jäimme kaipaamaan. Kaikkea kai ei kertakaikkiaan voi saada. Sunnuntaina saatiin kuitenkin croissantteja paahtoleivän vaihtoehdoksi. Lauantaiaamuna croissanttien tilalla oli patonkia.

Tänne tullaan toistekin.

Viime viikonloppuna Thaimaan Suomalaisen toimitus näytti tältä. Aika kevyesti oltiin liikkeellä.

Tämän matkan teemoina olivat Thaimaan Suomalaisen sisäisen kirjanpidon ajan tasalle saattaminen Mae Phimin osalta sekä tutustuminen uusiin yrityksiin ja ihmisiin Mae Phimissä. Niihin palataan sitä mukaa, kun juttuja valmistuu. Ensimmäiseksi käytiin katsomassa uusinta mainostajaamme Bamboo Lodgea.

Uusia vahvistuksiakin joukkueeseen saatiin, kun Mae Phimin suomenkieliset nettisivut toimittanut Ilpo Luoma-aho lupautui meille uudeksi avustajaksi. Aika näyttää, millaiseksi Ilpon työkenttä Mae Phimissä muodostuu. Tervetuloa joukkoon tummaan, Ilpo.

Täällä Mae Phimissä Ilpon saa kiinni puhelinnumerosta +66 9 9009 2605 tai sähköpostitse ilpo@luoma-aho.fi

WhatsApp numero on +358 50 553 8502.

Ilpo Luoma-aho

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: