+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Otimme joskus elokuussa tai heinäkuussa kokeiluluontoisesti käyttöön mahdollisuuden jättää meille viestejä messengerissä. Kokeilun tarkoituksena oli selvittää vilkastuisiko yhteydenpito meidän ja lukijoiden välillä tällä tavalla ja lisäksi elättelimme toiveita mahdollisuudesta saada sitä kautta myytyä vuosien varrella kerääntynyttä osaamistamme Thaimaan matkailuun, vakuutuksiin, ym. liittyvissä asioissa.

Aika masentavia tuloksia on kokeilun aikana saatu.

Aivan ensimmäinen huomio heti kokeilun alkaessa oli, että se messenger -mahdollisuus yksinomaan häiritsee lukukokemusta etenkin mobiililaitteilla. Sen jälkeen huomasimme, että niitä viestejä tulee todellakin laidasta laitaan. Keski-ikäinen mieshenkilö kuvitteli meillä olevan jonkinlaisen deittisovelluksen siinä toiminnassa ja joku toinen kommentoi uutista, jota ainakaan Thaimaan Suomalaisessa ei ikinä ole edes julkaistu. Esimerkkejä riittäisi vaikka kuinka paljon.

Aika moni messengerillä yhteyttä ottanut ei laittanut yhteystietojaan viestiin mukaan. Tämä aiheutti meille semmoisen ongelman, ettemme tienneet kuinka ja kenelle pitäisi vastata viestiin, jossa kysytään, että vieläkö tilaukseni on voimassa? Allekirjoituksena pelkkä käyttäjä 4419. Tarkista siinä sitten.

Tärkein huomio, eli se, joka lopulta sai aikaan tämän lopettamispäätöksen, oli kuitenkin aivan muualla. Kävi nimittäin ilmi, että meiltä hukkuu viestejä jonnekin bittiavaruuteen näiden messenger-, Facebook-, sähköposti ym. kanavien väliin. Mikäli emme ole vastanneet lähettämääsi viestiin, niin se johtuu yksinomaan siitä, että viestejä tulee liian monesta kanavasta ja liian moneen eri laitteeseenkin.

Sitten kun vielä meidän omat thaimaansuomalainen.com -sähköpostiosoitteemme lakkasivat jostain syystä toimimasta, alkoi meille koittaa aika puhaltaa peli poikki ja selkiyttää tilannetta.

Niinpä tulemme tämän kuun viimeisen viikon aikana pikku hiljaa poistamaan kaikki muut tavat saada meihin yhteyttä paitsi sähköpostiosoitteen thaimaansuomalainen@gmail.com

Se, sekä Thaimaan Suomalaisen etusivun yläosasta kulloinkin löytyvä puhelinnumero tulevat 1.10. alkaen olemaan ainoat tavat ottaa meihin yhteyttä. Niin on kaikille helpompaa.

Tuo etusivulla tällä hetkellä näkyvä Suomen puhelinnumero vaihtuu marraskuun aikana thaimaalaiseen, kun toimitus jälleen muuttaa pääkallonpaikalle. Samassa yhteydessä tulee Thaimaan Suomalaisen ilmestymiseen se perinteinen muutaman päivän tauko. Siitä tarkemmin sitten, kun päivämäärät ovat tiedossa.

Ja tervetuloa takaisin, Mae Phim! Tänä aamuna oli sähköpostiin Pasilta tullut juttua ja kuvaa sesongin avajaisista Mae Phimissä. Käykäähän katsomassa.

Gizmo

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: