+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Olipa taidetta.

Päivä alkoi aika perinteisissä merkeissä. Aamiainen, pari puhelua, soitto vaimolle jne. Sitten töihin.

Päivä alkoi kahdella eillä, mitä pidin ihan lupaavana. Juttu on nimittäin niin, että mikäli minä teen kaupat suurin piirtein joka toisen kanssa, niin silloin tarvitaan viisi ei -vastausta jotta saadaan viisi kauppaa.

Happy Pigistä maksu, Scandinaviasta maksu ja päivän pommi: Sipi ja Janne olivat kaikessa hiljaisuudessa keränneet porukan soi 94:llä toimivia yrittäjiä yhteen sillä seurauksella, että myös norjalainen The Ship 94 sekä thaimaalaisomistuksessa oleva El Toro Loco liittyivät soi 94:llä mainostavien yritysten joukkoon. Tätä ne aamun ekat “eit” ennustelivatkin.

Tähän kun lisätään vielä saman kadun olemassa olevat ilmoittajat All Around Asia sekä Sports Center, niin voidaan todeta soi 94:n olevan vahvasti edustettuna seuraavan lehden kartalla. Hua Hinin keskusta näkyy olevan siirtymässä. Siihen ne Sipi ja Janne kai pyrkivätkin. Kun muistetaan vielä, että Hua Hinin Seudun Suomalaiset ja Bangkok Hospital Hua Hin löytyvät soi 94/1:ltä, niin meille oikeasti tulee mietittäväksi millainen kartta siihen seuraavaan lehteen painetaan?

Annin kanssa käytiin Happy Pigin 99 bahtin lounaalla pohtimassa näitä asioita. Meikäläinen ei turhia pihtaile silloin, kun pitää edustaa. 99 bahtia kun sentään lähentelee kolmea euroa.

Anni on kasvavassa määrin tullut mukaan tähän Hua Hinin Suomalainen -kuvioon ja ottaa lehdestä vetovastuun seuraavasta numerosta alkaen, ellei mitään täysin odottamatonta tapahdu. Tällaiseksi voidaan laskea esim. luonnonmullistus, jonka seurauksena koko Hua Hin katoaa Thaimaan kartalta tai vaikka hunnien hyökkäys, jonka yhteydessä Thaimaan kaikki painotalot poltetaan roviolla.

Iltapäivää kohti meno alkoi rauhoittua. Pari pikku kauppaa sentään. Taitaa Gizmo joutaa torstaina kotio täältä. Johan sitä taas on melskattukin.

Illalla kävin vielä katsomassa soi 94:n uusien asiakkaiden toimipaikat ja tapasin El Toro Locossa viime keväänä Hua Hinin Suomalaiseen haastattelemani Mr. BlackWhiten. Äijä on ihan yhtä hullu kuin ennenkin. Ellen tietäisi, että ex -pankinjohtaja Jouni Vola siinä vain nautiskelee itse etukäteen kustantamistaan eläkepäivistä, niin saattaisin tosissani epäillä miehen mielenterveyttä.

Cartoon esiintyy myös itse omistamassaan El Toro Loco -ravintolassa. Tarjolla on meksikolaista ruokaa ja elävää musiikkia.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: