+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Hua Hin Recharge -projektia vetävä Krod Rojanastien sanoo jatkuvan päättämättömyyden ja lähinnä tuuliviirimäisen päätöksenteon olevan omiaan syömään ulkomaalaisten matkailijoiden luottamusta koko Thaimaata kohtaan.

– Joka ikinen muutos valmiisiin suunnitelmiin lähettää jälleen yhden negatiivisen viestin, hän totesi kuultuaan CCSA:n päätöksestä siirtää Bangkokin, Cha-Amin, Chiang Main, Hua Hinin ja Pattayan avautumista vielä yhdellä kuukaudella. Taas kerran.

Krod haluaisi edes Hua Hinin avautuvan ulkomaalaisille viimeistään 15.10.

– Siihen mennessä on jo 70 % asukkaista saanut kaksi rokotusta, hän sanoi.

– Onneksi sentään kotimaan matkailijoiden määrät ovat nousussa, joten Hua Hinissäkin matkailualan yrittäjillä on edes heidät, mutta ulkomaalaisten tänne saamisen ehtona on kyllä selkeä tieto siitä, koska tänne voi tulla ilman mitään juupas/eipäs vatulointia siinä välissä, sillä tulijoita kyllä olisi, hän väittää.

Lisäksi Krod puhui pitkään hallituksen eri instanssien välisestä köydenvedosta. Kisasta, jonka ainoa häviäjä on yksityinen sektori eli matkailualan yrittäjät, mutta matkailupomon viestin pääsisältö varmasti kävi jo kaikille lukijoille täysin selväksi ilman, että sitä litaniaa enää tässä sen kummemmin toistetaan.

Krod Rojanastien ei enää jaksa sitä, että tänään on näin ja huomenna noin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: