+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Ensimmäinen Mae Phimin kahdesta uudesta Mercure -hotellista avasi ovensa juuri juhannuksen alla 2022.

Mikäli yhtään tunnet Mae Phimiä, niin nyt avattu paikka löytyy vanhan Lomthalay -hotellin maisemista, sieltä rantakadun Chanthaburin puoleisesta päästä. Toinen, se suurempi, on peräti 14 -kerroksinen, sijaitsee rantakadulla ja avannee ovensa alkuvuodesta 2023.

Tästä nyt avatusta löytyy luonnollisesti uima-allas, ravintola, baari, majoitusta ja kokoustiloja. Wi-Fi on tänä päivänä ehdoton edellytys minkäänlaiselle hotelli-/ravintolatoiminnalle ja hyvinä erityispiirteinä mainittakoon sukkulabussi lentokentälle, liikuntarajoitteisten erittäin hyvä huomioiminen hotellin huoneissa sekä yhteistiloissa ja kun vielä mainitaan, että lemmikkieläimetkin ovat tervetulleita hotelliin, niin kasassa alkaa olla aika kiinnostava paketti.

Huoneiden sisustukseen on haettu uudenlaisia ratkaisuja, kodikkuutta unohtamatta.

Niille, joille ei liikkuminen hotellin alueella ja ympäristössä riitä, on tarjolla nykyaikainen kuntosali omatoimiseen tai ohjattuun harjoitteluun ja sen jälkeen paikan hierontapalvelut tekevät varmasti terää.

Check In -aika huoneisiin alkaa klo 15.00 ja Check Out on klo 12.00.

Majoittujille on tarjolla eri kokoisia huoneita ja huviloita, joiden viikkohinnat alkavat 450 euron tietämistä lokakuussa 2022. Yksi yö kahdelle aikuiselle juhannusviikonloppuna alk. 85 €. Näihin hintoihin liittyen on sitten vielä muidenkin hotelliketjujen tarjonnasta tuttu etu-/alennusohjelma, josta lisätietoja saa Mercure -ketjun nettisivuilta.

Iso uima-allas sisältää luonnollisesti reilun kokoisen porealtaan ja tarjoilu pelaa myös allasalueella.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: