+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kirjoitamme tästä jo nyt, sillä lippujen ennakkomyynti ja rekisteröityminen tapahtumaan on jo käynnissä.

Rekisteröityminen on tarkoitettu niille, jotka haluavat omalla Harrikallaan osallistua esim. tapahtuman paraatiin ja lippujen ennakkomyynti alennettuun hintaan myös niille, jotka haluavat nauttia koko kaksipäiväisen tapahtuman annista ja varmistaa lippunsa tilaisuuteen, joka epäilemättä kerää samanhenkisiä ihmisiä Cha-Amiin kaikkialta Thaimaassa ja maan rajojen ulkopuoleltakin. Varaukset ja rekisteröinnit voi tehdä järjestäjien nettisivuilla.

Tapahtumapaikka on Triple Tree Beach Resort Cha-Am Beachillä 5.-6.11. ja paikalle odotetaan väkeä Thaimaan lisäksi ainakin Etelä-Koreasta, Filippiineiltä, Malesiasta, Vietnamista, Indonesiasta, Taiwanista, Makaosta, Hong Kongista, Intiasta ja Singaporesta. Thaimaalaisia tulee tämänhetkisen tiedon mukaan 87 eri moottorikerhosta. Yksi viikonlopun pääesiintyjistä on tuossa alla jammaileva Silly Fools.

Ohjelmassa on pyörien katsastelua, koeajoja, elävää musiikkia ja muuta tilaisuuden henkeen sopivaa ajanvietettä. Järjestäjien mukaan motoristi- ja Harley -henkisille ihmisille erityisen antoisa viikonloppu kaiken kaikkiaan.

Se paraati on ohjelmassa 5.11. ja silloin ajetaan Hua Hinin Rajabhakti Parkista varsinaiselle näyttelyalueelle Triple Tree Beach Resortiin Cha-Amissa. Avauspäivän ohjelmaan kuuluvat myös erilaiset stunt -show’t, Custom Kings Contest sekä tietysti elävä musiikki.

– Harley Days on vuosittainen suurtapahtuma monessa maassa ja meillä on ilo ja kunnia tuoda Asia Harley Days Kaakkois-Aasiaan. Olemme koonneet tapahtumaa varten esiintyjä- ja näytteilleasettajalistan, josta varmasti löytyy nautittavaa jokaiseen makuun. Toivotankin kaikki Harley -fanit ja muutkin moottoripyöristä kiinnostuneet tilaisuuteen tervetulleiksi, sanoi Harley Davidsonin Aasian uusista markkina-alueista sekä Intiasta vastaava johtaja Sajeev Rajasekharan.

Kuten todettu, on lippujen ennakkomyynti jo käynnistynyt netissä, mutta niitä voi ostaa myös alueelle tullessa.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: