+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Tätähän ei varmaan kukaan usko, mutta samaan aikaan, kun esimerkiksi jossain Chonburissa mitataan todellisia hyppäyksiä päivittäisissä koronavirustartunnoissa, ovat lukemat Prachuap Khiri Khanin provinssissa alenemaan päin.

Songkranin viimeisenä päivänä 17.4. Prachuap Khiri Khanin provinssissa raportoitiin 173 uutta koronatartuntaa, joista 57 Hua Hinissä. Seuraavana päivänä, maanantaina 18.4. luku oli enää 135 uutta tartuntaa, joista 36 Hua Hinissä. Eilen raportoitiin koko provinssin alueella 93 tartuntaa ja Hua Hinissä vain 30.

Tiistain lukemista sen verran, että eniten uusia tartuntoja oli edelleen Prachuap Khiri Khanin kaupungin alueella, 33, toiseksi eniten sitten Hua Hinissä ja kaikkialla muualla ilmoitettiinkin sitten enää yksinumeroisia tartuntalukemia. Ynnä muiden kärjessä olivat Bang Saphan kahdeksalla ja Pranburi seitsemällä uudella tartunnalla.

Tuntuu hurjalta ajatella, että koronavirus jätti Songkran -viikolla tämän aseman lähes kokonaan väliin.

Tänään keskiviikkona 20.4. ollaan menossa taas kohti ennakoitua normaalia, sillä Prachuap Khiri Khanin provinssissa raportoitiin 173 uutta koronatartuntaa, joista 38 Hua Hinissä. Eniten tartuntoja oli edelleen provinssin pääkaupungissa (49), toiseksi eniten Hua Hinissä ja jaetulla kolmossijalla tänään Pranburi ja Sam Roi Yot 25 tartunnalla kumpikin.

Terveysviranomaisten tänään antaman tiedon mukaan ainoastaan 44 potilaalla kaikista tartunnan saaneista koko provinssin alueella on vakavia oireita.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: