…niin jokaisen maahanmuuttajan tulisi vuosittain käydä esittämässä viranomaisille tulotodistus, josta voidaan todeta maahanmuuttajan ansainneen kuluneen vuoden aikana noin viisinkertaisesti keskivertosuomalaisen tulotasoon verrattuna.

…niin jokaisella maahanmuuttajalla pitäisi olla suomalainen tukihenkilö, jonka kanssa hän vuosittain kävisi viranomaisten haastateltavana ja tukihenkilön tulisi todistaa maahanmuuttajan oleskelleen asiallisesti uudessa kotimaassaan.

…niin maahanmuuttajan pitäisi vuosittain ottaa muutama valokuva kotinsa sisältä sekä kotioveltaan sen tukihenkilön kanssa todisteeksi siitä, että maahanmuuttajalla ylipäätään on oma koti, jossa asua. Vuokra-asuntokin kelpaa.

…niin maahanmuuttajan olisi 90 vuorokauden välein käytävä viranomaisten syynissä ja otettava passiinsa leima tai lisälehti todisteeksi kontrollikäynnistä ja mikäli kaikki oli kunnossa olevaksi havaittu, niin sillä leimalla saa olla sitten seuraavat 90 vuorokautta maassa.

…niin maahanmuuttajan olisi vuosittain kerättävä vino pino erilaisia papereita aina avioliittotodistuksestaan (mikäli on naimisissa suomalaisen kanssa) alkaen JOKA IKINEN VUOSI ja toimitettava vaaditut asiakirjat viranomaisille, jotka ovat sivumennen sanottuna erittäin taitavia löytämään papereista erilaisia puutteita.

…niin joutuessaan suomalaisen kanssa mihin tahansa kärhämään tai riitatilanteeseen maahanmuuttaja olisi yksiselitteisesti aina väärässä.

…niin maahanmuuttaja ei saisi ostaa maata omiin nimiinsä Suomesta.

…niin maahanmuuttaja maksaisi lähes kaikista ostoksistaan, pääsylipuistaan ja erilaisista luvistaan vähintään kaksinkertaisesti suomalaisiin verrattuna.

…niin maahanmuuttaja saisi perustaa oman firman ainoastaan siinä tapauksessa että pystyy lyömään pari miljoonaa osakepääomaa tiskiin ja työllistämään vähintään neljä suomalaista, joista maksaa asiaan kuuluvat sosiaaliturvamaksut.

…niin suomalainen poliisi kävisi aina silloin tällöin maahanmuuttajan omistamassa firmassa kertomassa, että nyt on ”poliisien päivä” ja viskipullo pitäisi viedä sinne tai että poliisimopoon pitäisi nyt saada lisää bensaa.

…niin joka ikinen lupalappu ajokortista alkaen maksaisi maahanmuuttajalle tuhansia euroja.

…niin milloin ikinä joukko suomalaisia kokoontuu yhteiseen illanviettoon missä päin Suomea tahansa, niin kaikki pitäisivät itsestään selvänä sitä, että jos joukossa on yksikin maahanmuuttaja, niin hän kustantaa koko lystin.

…niin maahanmuuttajan puolison suku ilman muuta olettaa maahanmuuttajan maksavan koko suvun lasten yliopisto-opinnot, takaavan sisarusten puolisoiden lainat tai rahoittavan esimerkiksi autokorjaamon perustamisen suvun mekaniikasta kiinnostuneelle kohta työelämään astuvalle pojanvesselille.

Suurin piirtein näillä eväillä on Thaimaassa päästy tilanteeseen, jossa joka ainoa tänne haluava tuo maahan rahaa tullessaan eikä taatusti pääse ainakaan thaimaalaisten veronmaksajien elätettäväksi. Vaikka Thaimaan ilmasto on ylivoimaisesti miellyttävämpi kuin Suomen vastaava ja hintatasokin paljon edullisempi, niin jostain syystä syyrialaiset, turkkilaiset, marokkolaiset, somalit ja irakilaiset pakolaiset eivät tänne hakeudu.

Miksiköhän?

Share →
%d bloggers like this: