Nelisen viikkoa siinä meni, mutta nyt homma jatkuu.

Vaikkei tälle palstalle ole lähes kuukauteen täytettä tullutkaan, niin se ei suinkaan tarkoita sitä, että meillä olisi laiskoteltu. E-hei.

Homma vain meni niin, että ensin oltiin viikko Hua Hinissä kauden ensimmäistä lehteä tekemässä ja sikäläistä uutta aluepäällikköä Minna Vesteristä hommiin perehdyttämässä ja sitten oltiin viikko Phuketissa, kun myös Phuketin Suomalainen piti saada ainakin alulle. Seuraavat kaksi viikkoa menivätkin  niitä aviiseja painokuntoon saateltaessa. Oli taittamista, painattamista, laskuttamista ja jakelua. Nyt on Hua Hinin Suomalainen jo jaeltukin ja Phuketin Suomalainen painossa ja alkaa tilanne vähän helpottaa. Pattayan Suomalainen menee painoon ensi viikon lopulla ja tulee jakeluun marras- joulukuun vaihteessa.

Kaiken tämän tohinan keskellä vaihdettiin vielä toimituksen paikkaa ja nyttemmin meidät tavoittaa Pattayalla Siam Oriental Elegancen kivijalassa sijaitsevasta toimistosta, joka löytyy myös puhelinnumerosta 038 – 250 298. Jaamme toimitilan Siam Oriental Golf Resortin kanssa, koska tulin itse tehneeksi semmoisen operaation, että jäin Menuetista pois ja otin hoitaakseni golf -miesten hallintoon ja kirjanpitoon liittyvät tehtävät. Toisin sanoen minut tapaa toimistolta samaan aikaan, kun äijät resuavat missä resuavat. Golfia nuo ainakin näkyvät pelaavan. Joko asiakkaiden kanssa tai ilman.

Odotettavissa on hyvin mielenkiintoinen sesonki. Seurataan sitä yhdessä!

Share →
%d bloggers like this: