+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Walking Streetillä toimivat yrittäjät kyselevät kaupungin uudelta johdolta, josko nämä olisivat kykeneviä saattamaan Walking Streetin kolmatta vuotta käynnissä olevat katutyöt päätökseen?

Pattaya Walking Streetin yrittäjien liiton pj. Narit Petcharat ja muutama muu Walking Streetin yrittäjä kokoontuivat keskiviikkona 8.6. Pattaya King Seafood -ravintolaan keskustelemaan toimenpiteistä, joihin yrittäjät voivat ryhtyä varmistaakseen sen, että Walking Streetin pitkään jatkuneet katutyöt vihdoin saataisiin päätökseen ennen seuraavan turistikauden alkua.

Pj. Naritin mukaan turistit ovat olleet hyvinkin ilahtuneita Walking Streetin alueen uudelleenkäynnistymisestä, mutta poikkeuksiakin on. Tyytymättömyys on kohdistunut lähinnä keskeneräisiin kadun päällystystöihin sekä kadun puutteelliseen valaistukseen. Yrittäjät ovat aidosti huolissaan Walking Streetin maineesta, jonka he eivät halua muuttua “tietyömaaksi”.

Walking Streetin yrittäjien medialle 8.6. toimittamaa kuvaa kadun nykykunnosta.

Turistien alettua palata Walking Streetille olisi poliisin yrittäjien mielestä syytä puuttua kadun autoliikenteeseen.

– Tiedämme autoja, jotka edelleen ajelevat pitkin Walking Streetiä säännöllisesti, vaikka sen pitäisi nyt jo olla nimensä mukaisesti kävelykatu, Narit sanoo.

Hänen mukaansa ajoneuvot ovat vaaraksi turisteille, jotka täysin oikeutetusti kuvittelevat kävelevänsä kävelykadulla. Etenkin illan koittaessa, jolloin kaiken jakeluliikenteen pitäisi jo olla valmis.

Paikalliset viranomaiset ovat lupailleet kaikkien Walking Streetillä tehtävien julkisten töiden valmistuvan viimeistään elokuussa, mutta yrittäjät haluavat nähdä nopeampaa aikataulua. Nämä aikataulut kun ovat Walking Streetin korjaustöiden suhteen pettäneet ennenkin.

Jotkut kadun vakiokäyttäjistä ovat löytäneet autoilleen pysäköintipaikan kadun päällystämättömistä kohdista.

Kaupungintalolta huomautetaan, että asioiden edistyminen kaikkialla kaupungissa on tällä hetkellä päivittäisiä toimintoja lukuunottamatta paljolti jäissä siitä syystä, että kaupungilla ei vieläkään ole virallisesti nimitettyä kaupunginjohtajaa. Sunnuntaina 12.6. järjestettävien uusintavaalien toivotaan muuttavan tilanteen.

Thaimaan Suomalainen ihmettelee onko tosiaan niin, että byrokraatit täysin maasta tai kaupungista riippumatta osaavat tilanteessa kuin tilanteessa vetäytyä jonkun muotoseikan taakse, kun heiltä kysytään miksi joku asia ei edisty? Se kaupunginjohtajan vaali uusitaan kahden äänestysalueen kahdella äänestyspaikalla eikä sillä ole mitään merkitystä jo käytyjen vaalien lopputuloksen kannalta.

Tekosyitä, komisario Palmu.

1 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: