+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Thaimaan urheilu- ja matkailuasioista vastaava ministeri Phiphat Ratchakitprakarn vieraili Pattayalla sunnuntaina 12.9. keskustellakseen Pattaya Move On -projektiin liittyvistä käytännön yksityiskohdista ja Pattayan avautumisesta ulkomaalaisille.

Ministerin ja Pattayan kaupunginisien lisäksi tapaamisessa olivat läsnä myös Chonburin kuvernööri sekä Sattahipin kaupungin edustajia. Tapaaminen kesti reilun tunnin ja siinä valmisteltiin lähinnä tulevana perjantaina CCSA:lle, Center for Covid-19 Situation Administration, Bangkokissa esiteltäviä asioita.

Perjantaina 17.9. seuraavan kerran kokoontuvan CCSA:n pitää vielä hyväksyä pattayalaisten suunnitelma ennen kuin avautuminen ulkomaalaisille turisteille voi toteutua 1.10. CCSA:lta saadun hyväksynnän jälkeen seuraavana tiistaina pidettävässä hallituksen kokouksessa saatava hyväksyntä on lähinnä leiman arvoinen, sillä puhetta CCSA:n kokouksissa johtaa pääministeri Prayut Chan-o-cha, jonka asialla matkailuministeri epäilemättä oli.

Nythän joku voi todeta Chonburin provinssin avautumisesta olevan olemassa jo viime viikon torstaina saatu hallituksen päätös, mutta sen juju piilee juuri siinä, että se periaatepäätös on voimassa, mikäli tietyt ehdot täytetään ja ne tietyt ehdot määrittelee CCSA.

Kaapelihissillä Pattaya Parkin rannalta vesipuiston yli näkötornin huipulle on ollut turhan hiljaista viime aikoina.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: