+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Pattayan toistaiseksi vielä epävirallisesti valittu uusi kaupunginjohtaja Poramase “Beer” Ngampiches nähtiin viime viikolla Pattayan keskustassa ihmettelemässä, miten on mahdollista niin monen katutyön olevan yhtäaikaisesti kesken kaupungissa, joka sentään elää turismista.

Thepprasit Roadin varrella Jomtienin puolella riittikin kaupunginjohtajalla ihmeteltävää. On totta, että töiden alkamisesta ilmoitettiin aikoinaan asianmukaisessa järjestyksessä ja on myöskin totta, että koko kadun mittainen viemäriputkiston uusiminen on massiivinen urakka, mutta täytyykö kadun varren asukkaiden siitä huolimatta suorastaan henkensä kaupalla lähteä päivittäisiä asioitaan toimittamaan?

Uusi kaupunginjohtaja ei voi käsittää, kuinka kukaan kaupungilta urakan saanut voi jättää työn kesken ja paikat tähän kuntoon. Siinä sitä on referenssiä tulevia sopimuksia varten.

Poramase kertoi medialle olevansa paikalla kaupungintalolle tulleiden lukuisten valitusten johdosta. Yhteydenotto viemäritöistä vastaavaan urakoitsijaan, Promkarn Rayongiin, tuotti tulokseksi ainoastaan tiedon siitä, että työt ovat kesken heistä riippumattomista syistä. Urakointifirman toimistosta kerrottiin jonkun osan työmaasta kuuluvan provinssin vesilaitoksen alaisuuteen, joten katu on auki ja työt kesken niin kauan, kunnes vesilaitokselta heruu lupa töiden jatkamiseen.

Väliaikaisratkaisuna kaupunginjohtaja oli ohjeistanut urakoitsijaa eristämään kaikki ne kohdat, joissa jalkakäytävä on auki, sillä niiden sortumisvaara on ilmeinen.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: