+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattaya sai eilen 20.9. uuden apulaiskaupunginjohtajan, kun Ronnakit Eakkasing lähti sairaslomalle ja Wuttisak Rueimkitkan nimitettiin tilalle.

Nähtäväksi jää, onko luvassa muutoksia apulaiskaupunginjohtajan toimenkuvaan, sillä Ronnakit tunnettiin nimenomaan tapahtumien järjestely- ja PR -puolen osaamisestaan, kun taas tilalle nimitetty Wuttisak on aiemmin työskennellyt kaupungin lakitoimistossa sekä jäsenenä kaupungin asioita käsittelevässä komiteassa. Mahdollista tehtäväkuvan muutosta tukee ainakin Wuttisakin lehdistölle antama lausunto, jonka mukaan hän “uskoo aiemman kokemuksensa Pattayan kaupungin hallinnossa auttavan etenkin koronavirukseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa”.

Ronnakitin sairaslomasta kaupungintalon tiedotteessa ilmoitetaan näin: “Apulaiskaupunginjohtaja Ronnakit Eakkasing on pyytänyt sairaslomaa terveydentilastaan johtuen. Hän on lopettanut työnsä heti diagnoosin saatuaan emmekä vielä tiedä, kuinka pitkä hänen sairaslomansa tulee olemaan. Hänen työskentelynsä Pattayan kaupungin palveluksessa on toistaiseksi keskeytyksissä.” Tarkempaa syytä ilmeisen pitkään sairaslomaan ei kerrottu.

Thai -kielen taitoisille asiaa koskeva alkuperäinen tiedote vielä tuossa alla.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: