+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan kakkoskadun ja Klangin kulmassa sijaitseva tyhjä liikerakennus puretaan hotellin tieltä.

Yhdellä Pattayan parhaista paikoista sijainnut ostoskeskus suljettiin vuonna 2015. PS Plazan nimellä tunnetussa kauppakeskuksessa sijaitsivat aikoinaan mm. Tops supermarket, lukuisia ravintoloita, kirjakauppa sekä suosittu keilahalli.

Paikka on ollut tyhjillään ja toimenpidekiellossa erinäisistä laillisista ja kaavoitusteknisistä syistä johtuen, mutta nyt on asiat mitä ilmeisimmin saatu selviksi, sillä purkutyöt tontilla ovat jo alkaneet. Tilalle on paikallisessa mediassa näkyneiden tietojen mukaan tulossa jälleen yksi viiden tähden luksushotelli.

Karttaan on merkitty punaisella rastilla uuden hotellin paikka.

Tontin uuden omistajan nimeä ei vielä ole julkistettu, mutta eri lähteistä tihkuneiden tietojen mukaan kyseessä on pitkin Eastern Seaboardin aluetta suuria sijoituksia tehnyt hotellialan toimija, jonka johto mitä ilmeisimmin uskoo EEC -alueen toteutumiseen ja kasvavaan vetovoimaan. Näin tekee ilmeisesti moni muukin, sillä Pattayalla on julkistettu koronavuosien jälkeen melkoinen määrä uusia hotellihankkeita, joista koronan vuoksi keskenjääneitä on jo saatettu päätökseenkin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: