+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Footbot on nimeltään Pattaya Klangilla sijaitsevalle K Football -stadionille avattu harjoituslaite, jonka avulla kaikentasoiset jalkapalloilijat voivat kehittää pallonhallinta- ja käsittelytaitojaan.

Lyhyesti kuvattuna Footbot on laite, joka syöttää pelaajalle pallon vaihtelevilla nopeuksilla Pattayan tapauksessa neljästä eri paikasta. Pelaajan tehtävänä on ottaa pallo haltuun ja ampua se valolla merkittyyn kohteeseen niin nopeasti kuin mahdollista. Robotti osaa arvostella pelaajan suorituksen ja analysoida sen niin, että suoritusta on mahdollista analyysin pohjalta ryhtyä parantamaan.

Puolen tunnin harjoitteluajan puitteissa pelaaja tulee potkaisseeksi palloa noin 120 kertaa. Nelisen kertaa minuutissa.

Ammattimaisen harjoittelun lisäksi robotin viihdekäyttö on niinikään mahdollista. Vähän niin kuin golfissa, jota voi pelata joko tosissaan tai puistokävelytyyliin.

Footbot kuuluu olevan erityisesti lasten suosiossa, koska se on hyvin videopelinomainen ja vanhemmat pitävät siitä siksi, että videopelaamisen sijasta Footbotilla pelaavat lapset saavat paljon enemmän liikuntaa, ovat pelien jäljiltä paljon väsyneempiä ja pysyvät poissa pahanteosta.

Allaoleva YouTube -video kertonee konheesta paljon paremmin kuin mikään teksti ikinä:

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: