+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Phuket on pullollaan matkailuväkeä ensi viikolla, kun alan ammattilaisille tarkoitettu Thailand Travel Mart Plus 2022 järjestetään saarella 8.-10.6.

Jo vuosia sitten lanseerattu Amazing Thailand -teema kulkee edelleen matkailuväen mukana, sillä tämänvuotisen tapahtuman teemana on Visit Thailand Year 2022, Amazing New Chapters. TAT:n pomomies Yuthasak Supasorn sanoo teeman kuvastavan Thaimaan matkailun “uutta normaalia” ja heijastelevan niitä muutoksia, joita koronaviruksen jälkeinen aika epäilemättä tuo Thaimaan matkailuun.

Vaikka tapahtuma eittämättä tulee näkymään ja kuulumaan etenkin Laguna Phuketin alueella ja ympäristössä, on se puhtaasti matkailualan ammattilaisille tarkoitettu. Matkatoimistoväkeä odotetaan saapuvan saarelle peräti 50 maasta ja Phuketin lisäksi tarjontaansa tuovat tapahtumassa esiin muutkin matkakohteet ympäri Thaimaata. Myös median edustajia niin kotimaasta kuin ulkomailtakin odotetaan runsaslukuisina paikalle.

Positiivisena asiana järjestäjät toteavat lisäksi, että samassa yhteydessä paikalle saapuvilla ulkomaalaisilla on tilaisuus omakohtaisesti tutustua Thaimaan uusiin maahantulomääräyksiin ja huomata, etteivät ne enää niin karmeita ole.

Takavuosina yksinomaan Bangkokissa järjestetty alan tapahtuma muutti ensin Chiang Maihin vuosiksi 2016-17, sitten Pattayalle 2018-19 ja välivuoden jälkeen ollaan oltu Phuketissa ensin 2021 ja nyt 2022. Liikkumisen ideana on promota provinssien matkailukohteita.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: