+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Phuketin provinssin terveystoimen päällikkö, tohtori Kusak Kukiattikoon, on vahvistanut ettei Thalangin sairaalasta Vachira Phuketiin siirretyllä nelikymppisellä miehellä todettu laboratoriokokeissa apinarokkotartuntaa.

Näin ollen Phuketin saarella on edelleenkin vahvistettu ainoastaan se yksi apinarokkotartunnan saanut viisuminsa ylittänyt nigerialainen mies, joka pakeni Kamputseaan ja on nyttemmin hoidossa phnompenhiläisessä sairaalassa.

– Potilasta testattiin kaikkiaan neljästä eri näytteestä eikä yksikään niistä antanut edes merkkejä apinarokkotartunnasta, tohtori Kusak kertoi.

Tohtori Kusiak Kusiattikoon tuli Phuketin terveystoimen johtoon Surat Thanista.

Hän ei maininnut, mikä tartunta miehellä testien mukaan oli, mutta Vachira Phuket -sairaalan johtaja, tohtori Weerasak Lorthongkham kertoi kyseessä olleen vesirokkotartunnan.

– Phuketilaisilla ei näin ollen ole mitään syytä paniikkiin. Älkää uskoko kaiken maailman huhuja ja juoruja, joita tämmöisten tapausten yhteydessä aina liikkuu, vaan luottakaa viranomaisilta virallisia kanavia pitkin saatuun tietoon, Kusak vetosi.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: