+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattaya Mail kertoo baarista, jonka alkoholin anniskelua eivät estä koronavirusmääräykset, sakot tai poliisit.

Bali Hain alueella sijaitseva Sky Mountain Bar on tähän mennessä joutunut poliisin erityishuomion kohteeksi sinne tehdyn ratsian muodossa neljä kertaa. Mikä tahansa muu juottola olisi noilla meriiteillä suljettu vähintään viiden vuoden ajaksi jo aikoja sitten, huomauttaa Pattaya Mail.

Viimeisin ratsia tehtiin 11.11. klo 21.30. Baarista tavattiin noin 100 asiakasta, thaimaalaisia ja ulkomaalaisia, rikkomassa estoitta niin maan hallituksen kuin provinssihallinnonkin määräyksiä alkoholin anniskelusta, kokoontumisista ja baarien aukiolosta. Muun muassa. Alkoholijuomien lisäksi baarissa oli tarjolla poliisien tullessa myös vesipiippuja, jotka olivat laittomia jo ennen koronaakin.

Aiemmista ratsioista poiketen ei ainuttakaan asiakasta tällä kertaa pidätetty. Ehkä poliisit olivat huomanneet asiakaskunnan olevan jo rutinoitunut pakenemaan poliisia ns. vaihtoehtoisten uloskäyntien kautta aina näiden tullessa, sillä pidättämisen sijaan poliisi kehoitti asiakkaita maksamaan laskunsa ja lähtemään muualle ryyppäämään. Paikan pitäjä sen sijaan vietiin poliisiasemalle. Todisteina kerättiin matkaan pari vesipiippua ja 54 alkoholin myyntikuittia. Mies pidätettiin epäiltynä koronavirusmääräysten, alkoholimääräysten ja vesipiippuja koskevien lakien rikkomisesta.

“Voidaan vain arvuutella, millaisia yhteyksiä ja suhteita Sky Mountain -baarin omistaja Wattana Meesutalla on, kun saa pitää paikkaansa auki kerta toisensa jälkeen, vaikka poliisi kyllä tietää hänellä olevan kaikkea muuta paitsi aikomusta noudattaa lakeja”, kirjoittaa Pattaya Mail. Aiemmin on Sky Mountain -baariin tehty ratsiat lokakuussa, toukokuussa ja helmikuussa.

Ennen sitä vielä lähettiin Luostholle lusthin pithoon, mutta tänä päivänä osoite on Bali Hailla.

Jutun kuvat: Pattaya Mail

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: