+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisi sai keskiviikkoaamuna 15.3. klo 4.20 ilmoituksen thaimaalaisnaisesta, joka oli hypännyt kuolemaansa asuintalonsa seitsemännessä kerroksessa sijaitsevasta asunnostaan.

Pattayan poliisi yrittää nyt löytää motiivia 27 -vuotiaan neiti R:n kuolonhypylle. Ennen hyppyään nainen oli käyttäytynyt hyvin omituisesti.

Poliisit ja Sawang Boriboon -säätiön ensipelastajat riensivät paikalle R:n asuintalolle Thappraya Roadin Soi neloselle välittömästi saatuaan puhelun vainajan sisarelta. Mitään ei kuitenkaan enää ollut tehtävissä.

Poliisien ja ensipelastajien saapuessa R oli jo kuollut. Hän makasi alastomana verilammikossa pahasti murskaantuneena, joten poliisit eristivät alueen mahdollisimman nopeasti ja toimittivat ruumiin sairaalaan kuolinsyyn tutkimusta varten.

Asunnon tutkinta alkoi välittömästi sen jälkeen, kun vainaja oli saatu pois itsemurhapaikalta.

Paikalla ollut vainajan sisar, 24 -vuotias Janjira oli shokissa, mutta sai kuitenkin vietyä poliisit asunnolleen, josta sisko oli hypännyt.

Sisältä 7. kerroksen asunnosta poliisit löysivät kylpyhuoneen lattialta ulostetta sekä R:n vaatteita. Janjira kertoi siskonsa olleen ravintolassa töissä ja palanneen humalassa töistä kotiin. R oli pyytänyt Janjiraa keittämään hänelle vettä juotavaksi, koska tunsi itsensä pahoinvoivaksi. Ennen kylpyhuoneeseen menoa oli R vielä todennut kärsivänsä ummetuksesta.

Janjiran jutellessa asunnossa miesystävänsä kanssa kaikessa rauhassa oli sisko yllättäen tullut kylpyhuoneesta ulos pelkkä pyyhe ympärillään, juossut parvekkeelle ja hypännyt aivan heidän silmiensä edessä. Nuorempi sisko oli yrittänyt pysäyttää hyppääjää, mutta ei ehtinyt ajoissa.

Poliisit menossa tutkimaan kylpyhuonetta. Janjira ja miesystävä istuvat taustalla.

Pattayan poliisin tekninen tutkinta jatkaa työtään asunnolla ja nuorempi sisko on kuultavana itsemurhan motiivin selvittämiseksi. Tähän saakka saatujen tietojen mukaan Janjiralla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, miksi sisko hyppäsi.

Pattayalla on monta englanninkielistä kutsumanimeä, kuten City of Dreams, Sin City ja Fun City, mutta kadun varjoisammalla puolella tämä kaupunki on myös City of Broken Dreams tai Suicide City.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: