+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Suomen Thaimaan -ystävien yhdistys The Finnish Thai Association järjestää Sawasdee Thailand 2022 -tapahtuman niin keskellä Helsinkiä kuin suinkin mahdollista.

Tapahtumapaikka on valikoitunut sillä perusteella, että kaikki kunnon mittelöt kannattaa aina muutenkin järjestää sellaisessa paikassa, missä luonnostaan käy paljon ihmisiä. Niinpä Kampin Narinkkatori tulee täyttymään näytteilleasettajista, myyntikojuista ja erilaisista esityksistä lauantaina 3.9. klo 10-18. Näytteilleasettajille on varattu aamukahdeksasta alkaen pari tuntia aikaa saada hommansa kuosiin.

Paikalla esitellään thaimaalaisia tuotteita, ruokia ja kulttuuria eri näytteilleasettajien toimesta. Näytteilleasettajista mainittakoon vaikka Thaimaan Helsingin suurlähetystö, joka tulee paikalle oman osastonsa voimin. Yksi tapahtuman tavoitteista on näyttää, kuinka paikallisia raaka-aineita ja thaimaalaisia tuotteita yhdistelemällä voi valmistaa laadukkaita ja terveellisiä Thai -ruokia Suomessa. Näyttelyn teemana onkin tänä vuonna From Garden to Gourmet.

Lappeenrannan tori, suomalaiset marjat, thaimaalaiset myyjät ja tietenkin Luck.

Mikäli olet kiinnostunut thaimaalaisista hedelmien koristeleikkauksista, Thai -tanssista, -hieronnasta tai -nyrkkeilystä, niin paikalla tulee olemaan mahdollisuus tutustua myös niihin. Thaimaan matkailua unohtamatta. Puhelimitse tavoittamamme järjestelytoimikunnan edustaja Vanitsri Tirkkonen kertoi tapahtuman mahdollisesti jakautuvan eri osiin joko maantieteellisen sijainnin tai tuote-/tapahtumasisällön mukaan.

– Kiveen hakattuna ei vielä ole mitään, sillä uusien näytteilleasettajien ilmoittautumisiakin otetaan vielä vastaan, Noin nimellä Suomen thaimaalaisten keskuudessa tunnettu Tirkkonen kertoo.

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Mikäli olet kiinnostunut myymään tai esittelemään tapahtumassa jotain tuotetta tai palvelua, niin ota yhteyttä suoraan Finnish Thai Associationiin puhelimitse 044 971 8891 tai sähköpostitse vanitsri.tirkkonen@gmail.com. Sähköpostit voi hyvin lähettää suomeksikin, mutta puhelut mieluiten englanniksi tai thaiksi.

Niitä myyntipöytiä voi vuokrata halvimmillaan lähes kirpputorihinnoin. Tässä myydään Thai -tuotteita Kotkan Meripäivillä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: