+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kauan odotettu ja kovasti alkuperäisestä avaamisaikataulustaan myöhästynyt Robinson -kauppakeskus avasi lopultakin ovensa asiakkaille torstaina 25.8.

Ostoskeskuksen alkuperäinen valmistumisaikataulu oli toukokuussa 2020, mutta koronavirus sotki tämänkin suunnitelman monen muun projektin ohella. Nyt, kun paikka on viimein saatu auki, niin ajo-ohjeet sinne ovat sangen yksinkertaiset: paikka löytyy läheltä Heroines Monument -patsasta Thepkrasattri Roadilta.

Viralliselta nimeltään The Robinson Lifestyle Thalang Shopping Center on kaikkiaan 26. Design Your Own Journey -sloganilla toteutettu kauppakeskus ASEAN -maiden alueella. Keskuksen kokonaispinta-ala on 44.000 neliömetriä ja alkuperäinen rakennusbudjetti oli 1,1 miljardia bahtia (n. 30,5 meur). Suunnittelussa pyrittiin pysymään uskollisena Phuketissa vallalla olevalle kiinalais-portugalilaiselle arkkitehtuurille.

Robinsonista löytyy kauppaa ja erikoisliikettä joka lähtöön.

Paikan avajaisissa oli luonnollisesti koolla niin paikallisia kuin Robinsoninkin päättäjiä. Avauspuheessaan Phuketin kuvernööri Narong Woonciew totesi paikan “voivan luoda työpaikkoja yli 1.200 phuketilaiselle”.

Robinson Thalangin kauppakeskus on avoinna päivittäin klo 10-21. Taas on meillä uutta ihmeteltävää.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: