+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Lotus Rawain ostoskeskuksen Bangkok Bankissa Chalongin liikenneympyrän eteläpuolella nähtiin maanantaina 25.7. todellinen “vuosisadan pankkiryöstö”.

Chalongin poliisiaseman päätutkija, poliisieverstiluutnantti Tachin Deethongon kertoi saaneensa ilmoituksen ryöstöstä klo 13. Hälytys saatiin todella nopeasti, sillä turvakameroiden kuvissa näkyy ryöstäjän poistuminen klo 12.46.

Sitä ennen oli mustaan lippalakkiin, harmaaseen t-paitaan ja polven alle ulottuviin shortseihin pukeutunut thaimaalainen ryöstäjä ehtinyt tulla sisään pankkikonttoriin, uhata aseella paikan henkilökuntaa ja kerännyt ryöstösaaliikseen 137.000 bahtia palvelupisteeltä 3 ja vielä 23.000 bahtia palvelupisteeltä 2. Yhteensä 160.000 bahtia eli noin 4.325 €.

Näin hyvää kuvaa pakenevasta pankkiryöstäjästä tallentui liikennekameroihin.

Viimeinen havainto miehestä oli hänen poistumisensa ostoskeskuksesta punaisella Honda Wave -moottoripyörällä Wiset Roadia pitkin Soi Suksan 1:lle.

Ostoskeskuksen turvakameroiden lisäksi liikennekameroita ja silminnäkijöiltä saamiaan tietoja hyväksi käyttäen poliisi löysi ryöstäjän Karonissa sijaitsevasta talosta samana iltana klo 18. Julkisuuteen saatiin ryöstäjästä ainoastaan nimi Mr. Wiwat ja ikä, 43 vuotta. Ryöstön syyksi Wiwat ilmoitti tarvinneensa rahaa pelivelkojensa maksuun. Ryöstössä käyttämänsä aseen hän oli ottanut luvatta käyttöönsä eräältä perheenjäseneltä.

Wiwatia tullaan syyttämään pankkiryöstöstä ja näyttö häntä vastaan on sangen aukoton. Ryöstösaaliista pidätetty ei suostunut kertomaan, mihin se oli kätketty tai oliko sillä jo kenties kuitattu pelivelat.

Kotoaan tavoitettu kv. gangsteri ja ryöstössä käytetyt vaatteet.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: