+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tieliikenteen seitsemän vaaran päivää jatkuvat vielä Phuketillakin.

Sivuvaunumopolla matkustanut aviopari kuoli, kun humalainen turisti ajoi Hondallaan pikkukuva käytännöllisesti katsottuna heidän kulkuneuvonsa yli tiistaina 3.1. klo 3.50 aamuyöllä. Onnettomuus tapahtui Klong Koh Pheen sillalla, jota myös Thep Sisin Bridgeksi kutsutaan, Phuketin kaupungin alueella.

Paikalle saapuneet ensipelastajat saattoivat ainoastaan todeta 64 -vuotiaan Weerasin Boonthanaweerapatin ja hänen vaimonsa Ornpaween, 63, kuolleiksi. Paikallisten mukaan pari oli toiminut torikauppiaina Phuketissa sijaitsevalla markkinatorilla.

Silminnäkijöiden mukaan Hondan kuljettaja yritti paeta onnettomuuspaikalta, mutta auto oli mennyt onnettomuudessa niin huonoon kuntoon, ettei sillä päässyt kuin 50 metrin päähän ennen kuin se pysähtyi. Autoa kuljettanut mies oli Phuketissa  tyypillinen rattijuoppo, eli humalainen turisti. Tällä kertaa herra Narongpat Makmee, 56, Ubon Ratchathanista.

Paljoa ei jäänyt pariskunnan sivuvaunumoposta jäljelle.

Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Poliisin mukaan tulossa on ainakin syytteet rattijuoppoudesta sekä kuolemantuottamuksista.

Narongpatilla ei kysyttäessä ollut medialle mitään asiaa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: