+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisin sunnuntaina 23.10. klo 03.00 tekemä ratsia suosittuun Club One -nimiseen menopaikkaan tuotti tuloksekseen noin 200 ihmisen joukkopaon paikalta sekä huumetakavarikoita.

Ratsiaa toteuttamaan tulleet Pattayan poliisiaseman sekä Region 2:n poliisit määräsivät musiikin lopetettavaksi, valot sytytettäväksi ja huumetestit tehtäväksi kaikille paikallaolijoille. Testauksen aikana yksi asiakkaista alkoi huutaa ja kieltäytyi huumetestauksesta.

Tämä aiheutti paikalla suoranaisen kaaoksen, jonka aikana sadat turistit ja paikalliset alkoivat usealla taholla pyrkiä poliisiketjun läpi ja valtaosa asiakkaista onnistuikin murtautumaan ulos ja pakoon paikalla olleita poliiseja. Poliisin mukaan pakeneminen oli mahdollinen siitä yksinkertaisesta syystä, että asiakkaita oli niin paljon enemmän kuin ratsiaa toteuttamaan tulleita poliiseja.

Huumeita, niiden käyttövälineitä, jopa käteistä rahaa jäi pakenevien jälkeen Club Onen lattialle.

Paikalla suoritetuissa etsinnöissä löydettiin suuri määrä hylättyjä huumeiden käyttövälineitä. Paikan johtaja pidätettiin myöhemmin suoritettavia kuulusteluja varten. Hänen nimeään ei annettu julkisuuteen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: