+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Sattahipissa nähtiin keskiviikkona 20.4. ihan oikea prinsessa, kun Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Prinsessa Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana (pikkukuva) kunnioitti itsensä mukaan nimetyn Chulabhorn Volunteer Unitin vapaaehtoiskeskusta vierailullaan, jonka aikana hän itse osallistui eläinten rokottamiseen ja tutkintaan.

Samassa yhteydessä prinsessa lahjoitti 100 annosta vesikauhurokotteita sekä 100 kassillista koiranruokaa Chonburin kuvernööri Phakhathorn Thienchaille jaettavaksi niitä eniten tarvitseviin kohteisiin.

Myöhemmin vierailunsa aikana prinsessa Chulabhorn kävi tervehtimässä vapaaehtoistyöntekijöitä ja kansalaisia, jotka olivat tuoneet lemmikkejään hoidettavaksi Chulabhorn Volunteer Unitiin. Prinsessa osallistui myös koirien leikkauksiin valmisteluun mm. avustamalla niiden nukuttamisessa, mittaamalla eläinten pulssia, tarkkailemalla niiden hengitystä jne.

Prinsessa (kesk.) nukuttamassa koiraa ennen leikkausta.

Thaimaan mediassa esiintyneiden tietojen mukaan prinsessa on jo pitkään seurannut Chonburin provinssin vesikauhutilanteen kehittymistä ja on nyt alkanut ottaa entistä suurempaa roolia vesikauhutapausten ehkäisemisessä ja eläinten steriloimisissa lahjoittamalla rokotteita ja tarvikkeita tarkoitusta varten.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: