+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Lyhyeksi jäi Kullachart Kullachain pesti Pattayan poliisipäällikkönä. Tuo artikkelin yhteydessä näkyvä virkaanastujaiskuva on otettu joulukuun alussa 2021.

Se viimeisin ihmiskauppajuttu oli liikaa. Se, joka alkoi purkautua kirgiisinaisen hypättyä kuolemaansa 16.9. pattayalaisen kerrostalon parvekkeelta.

Juttu on nimittäin niin, että niitä ihmiskauppaan liittyviä rikoksia on alkanut paljastua Pattayalla enemmän ja enemmän viime aikoina ja kun ei seutukunnan ylin lainvalvoja saanut niitä kuriin, niin oli vaihtaminen sheriffiä. Vähän sama juttu kuin esimerkiksi jääkiekkoliigassa, jos joukkue ei menesty. Kun ei voi vaihtaa koko joukkuetta, niin vaihdetaan valmentajaa.

Niinpä Kullachart sai lähteä. Poliisit kun eivät saa potkuja, ellei tutkinnassa tule jotain sitä edellyttävää ilmi, niin siirtomääräys kirjoituspöytätehtäviin poliisin komentokeskukseen Chonburiin allekirjoitettiin sunnuntaina 18.9. Allekirjoittaja on Chonburin provinssin poliisikomentaja Atthasit Kijjaharn.

Ihmiskaupasta epäilty Rou Li (kesk.) kuulusteltavana Pattayan poliisiasemalla sunnuntaina.

Siinä kirgisialaisen Anara Seitalevan itsemurhan tutkinnassa on edistytty sen verran, että yksi epäillyn ihmiskaupan vuoksi etsintäkuulutetuista, 27 -vuotias neiti Rou Li, on saatu kiinni ja tuotu Pattayan poliisiasemalle kuulusteltavaksi samaisena sunnuntaina 18.9, jolloin Kullachartia koskeva siirto allekirjoitettiin. Poliisi on ymmärrettävän vaitonainen siitä, liittyvätkö nämä kaksi asiaa millään tavalla toisiinsa.

Varmaa on vain se, että nyt on asetettu komitea tutkimaan Kullachartin tekemisiä ja tekemättä jättämisiä hänen toimiessaan Pattayan poliisipäällikkönä. Sillä aikaa Pattayan va. poliisipäälliköksi on nimitetty Chonburin provinssin poliisin varakomentaja Mekhawit Praditphol. Hänen kerrotaan toimivan virassa 30.9. saakka.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: