+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Erityisesti puututaan prostituutioon, alkoholin juomiseen rannalla sekä laittomiin aseisiin.

On se ihmeellistä, mitä näkyvä valvonta saa aikaan Pattayankin katukuvassa. Kun rantakadulla ja Walking Streetillä näkyy sinne jalkautuneita poliisipartioita, niin jostain kumman syystä kaikki asiakkaita jahtaavat rantojen “pienyrittäjät” katoavat katukuvasta ja matkailijat sekä paikalliset asukkaat saavat kulkea rauhassa kenenkään häiritsemättä heitä millään tavalla.

Poliisin tehostettu partiointi ongelma-alueiksi tunnetuissa paikoissa on seurausta viime viikkojen aikana tapahtuneista taskuvarkauksista, ryöstöistä ja erilaisista pikkurötöksistä, joita nyt tuntuu kerääntyneen vaivaksi asti lähinnä Pattayan puolella, mutta ei Jomtienkään mikään puhtoinen lähiö näissä kiireissä ole. Niinpä poliisipäällikkö Kunlachart Kunchalai päätti tehdä asialle jotain.

Kyllä, luit oikein. Päällikkö Kunlachart palasi Pattayan poliisipäälliköksi aivan äskettäin toimiinsa kohdistuneen tutkinnan päätyttyä. Tutkimuksen yksityiskohdista tai tuloksista ei ole tihkunut tietoja julkisuuteen, mutta kaipa se nyt jostain kertoo, että mies palasi takaisin Pattayalle virkaansa hoitamaan.

Ainakin näin alkuvaiheessa iltainen partiointi on hyvinkin näkyvää.

Poliisipäällikön mukaan rantakatua, siitä ylöspäin lähteviä poikkikatuja ja Walking Streetin aluetta tullaan jatkossakin valvomaan säännöllisesti.

– Meidän tehtävämme on palauttaa luottamus. Turistien tulee voida tuntea olonsa turvalliseksi riippumatta siitä, mihin aikaan rantakduilla kulkevat. Mikäli joku kokee, ettei näin ole, voi hän välittömästi olla yhteydessä kadulla tapaamiinsa poliiseihin tai tulla tekemään asiasta ilmoituksen, poliisipäällikkö sanoi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: