+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Keskeneräisiin töihin ja välinpitämättömyyteen kyllästyneiden radanvarren asukkaiden mitta alkaa olla täysi.

Rautatien molemmin puolin ovat tietyöt kesken eikä valmista ole luvassa ennen kuin joskus ehkä puolentoista vuoden kuluttua ja töitä on jo nelisen kuukautta tehty. Kukaan ei käsitä, miksi tiet piti repiä auki yhtäaikaa radan molemmin puolin. Mitä etuja sillä saavutetaan?

Alueella lasten sairauksiin erikoistuneella klinikalla työskentelevä Suticha U-ngan kertoo katutyöntekijöiden ehtineen kuukauden aikana avata kadun klinikan kohdalla ajokelvottomaan kuntoon ja jättäneen sen sitten silleen. Iso risteys siinä lähellä on nyt yhden kaistan varassa ja liikennehässäkkä on sanoinkuvaamaton.

– Monta onnettomuuttakin on tässä ehditty nähdä, Suticha kertoo.

Hän väittää yhden työntekijöistä kertoneen hänelle tietyön alkaessa, ettei siinä mene kuin kuukausi. Se kuukausi on nähty aikapäiviä sitten.

Muut alueen asukkaat kertovat keskeneräisten tietöiden olevan omiaan aiheuttamaan tulvavahinkoja ja että kukaan ei millään lailla ole informoinut heitä tietöiden tarkoituksesta tai aikataulusta.

– Ihmiset eivät pääse töihin, kouluun, ostoksille, harrastuksiin, pankkiin tai mihinkään muuallekaan tässä hässäkässä, kommentoi yksi.

Vielä enemmän kuin menetetystä ajasta, ovat ainakin Soi Siam Country Clubin ja Soi Nernplabwanin välisen alueen asukkaat huolissaan omasta turvallisuudestaan liikenteessä.

“Tähän kuntoon ne repivät tästä kohtaa tien kuukaudessa ja jättivät sitten kesken”, paikalliset asukkaat kuvan vasemmassa reunassa näyttävät.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: