+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Erityisesti kaksi risteystä nousi esiin tutkittaessa Phuketin liikenteen kolarialtteimpia paikkoja.

Molemmat risteykset ovat kolmen tien risteyksiä. Toinen niistä sijaitsee Phuket Wittayalai -koulun edustalla Phuket Townissa ja toinen on juuri ennen Koh Sirayn siltaa. Phuketin provinssin liikenneturvallisuudesta vastaava Phuket Provincial Road Safety Committee piti kokouksensa keskiviikkona 27.4.

Kokouksessa todettiin niinikään seitsemän vaaran päivän 18.-24.4. vaatineen Phuketin liikenteessä neljä kuolonuhria ja lisäksi 28 ihmistä loukkaantui yhteensä 32 liikenneonnettomuudessa.

– Suurin osa onnettomuuksista oli ihmisten itsensä aiheuttamia. Tarkoitan tällä ylinopeutta ajamisia, vaarallisia ohituksia ja alkoholin vaikutuksen alaisina ajamista, kommentoi varakuvernööri Anupap Rodkwan Yodrabam kokouksen kulkua.

Varakuvernöörin mukaan liikenneturvallisuuskampanjoissa tullaan jatkossa korostamaan kuljettajien omaa vastuuta itsestään ja muista tielläliikkujista.

Rivien välistä hän sanoi, että nopeusrajoituksia voidaan asettaa vaikka kuinka ja muitakin parannuksia tehdä niin paljon, kuin vain rahaa riittää, mutta jos joku pöljä siitä huolimatta lähtee kännissä ylinopeudella ohittamaan edellä ajavaa autoa mutkassa, niin sille ei kerta kaikkiaan voi yksikään liikennesuunnittelija tai liikenneturvallisuuskampanja yhtään mitään.

Muita vaaran paikkoja Phuketin liikenteessä ovat

  • ohitustie Silk Tech Service Companyn kohdalla
  • Thepkrasattri Road Mai Khaossa Baan Yid SuperCheap -kauppaliikkeen edustalla
  • Luang Pho Chuan Roadin (tunnetaan ehkä paremmin nimellä Chao Fa Road) mutka Chalongissa, sekä
  • Kathu Municipal School 2 -koulun edusta Kathussa
Etenkin mopokolareita nähdään Phuketissa enemmän kuin tarpeeksi.

– Näilläkin alueilla onnettomuudet johtuvat ensi kädessä kuljettajien välinpitämättömyydestä liikennesääntöjä kohtaan eivätkä niinkään liikennesuunnittelusta, varakuvernööri Anupap totesi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: