+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Päivittäiset koronatartuntaluvut osoittavat Phuketin tartuntatilanteen olevan hyvin hallussa.

Odotettuahan tuo olikin turistikauden päätyttyä. Kohdakkoin alkaa tulla arabeja, intialaisia ja pakistanilaisia kotimaidensa kuumuutta pakoon ja sitten katsotaan uudestaan, millaiseksi koronatilanne Phuketilla sen myötä muuttuu.

Maanantaina 9.5. raportoitiin 35 uutta tartuntaa ja yksi kuolonuhri, mitkä ovatkin kuluneen viikon alhaisimmat lukemat. Toisaalta eilen raportoidut 55 uutta tartuntaa olivat viimeksi kuluneen seitsemän päivän aikajakson korkeimmat lukemat ja kaikki muu asettuukin sitten noiden kahden ääriarvon välille. Kuluneen seitsemän vuorokauden keskiarvoksi tulee näin ollen 43,4 päivittäistä koronavirustartuntaa, mikä ei enää kovin montaa ole.

Alkaa porukkaa olla sen verran vähän, etteivät koronatartunnatkaan enää oikein sikiä.

Vastahan viranomaiset äskettäin riemuitsivat seitsemän päivän aikajaksosta, jona päivittäiset koronatartunnat jäivät alle sadan joka päivä.

Sairaaloissa hoidettavina olevista potilaista 15 on “punaisia”, eli kärsivät vaikeista koronaoireista, 71 on “keltaisia” ja 11 “vihreitä”, mikä tarkoittaa vähäisiä oireita. Oireettomista kolme oli hotellikaranteenissa ja yhdeksän kotikaranteenissa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: