+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Piiritystilanne Phetchaburissa päättyi niin kuin ne yleensä päättyvät – poliisi rynnäköi torstaiaamuna taloon 15 tunnin piirityksen päätteeksi ja syntyneessä tulitaistelussa taloon linnoittautunut ammuskelija Anuwat Waenthong, 29, kuoli talon toiseen kerrokseen.

Viranomaisten mukaan ampujan ruumiin vieressä oli hänen käyttämänsä Glock 19 -mallinen käsiase, joka oli rekisteröity ampujan nimiin. Talon piirityksen aikana poliisi oli selvittänyt Anuwatin tilailleen netin kautta huomattavia määriä panoksia sitä varten.

Anuwatin, joka on entinen Thap Lanin kansallispuiston työntekijä, oli määrä astua oikeuden eteen vastaamaan syytteisiin liiallisesta voimakeinojen käytöstä sekä päällekarkauksesta. Hänen ampumansa Phasit Aim-Ost, 21, oli jutussa kantajana ja Ratthakorn Thongkaew, 21, todistajana. Kolmas kuolonuhri oli sattumalta paikalle osunut mopolähetti Siriphat Watthana, 27.

Tätä taloa poliisi piiritti 15 tuntia.

Näiden kolmen lisäksi Anuwat ehti aseensa kanssa riehuessaan haavoittaa neljää ihmistä.

Poliisin mukaan Anuwat oli taitava ampuja, joka oli tuttu näky paikallisilla ampumaradoilla. Kolmesta hänen tappamastaan ihmisestä löytyi yhteensä yli 30 luotia.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: