+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Paikalle tulleet poliisit laittoivat miehen rautoihin ja veivät pois torstaina aamuyöllä.

Poliisi sai hälytyksen Pattayan kolmoskadun varrella sijaitsevasta 24 tunnin ravintolasta n. klo 3 torstaina 23.3. Ilmoituksen mukaan mies käyttäytyi häiritsevästi ja rikkoi ravintolan omaisuutta.

Paikalle tulleet poliisit löysivät ravintolasta noin 35-40 vuotiaan paidattoman ulkomaalaismiehen juoksentelemassa pitkin ravintolaa huutaen samalla kovaan ääneen. Mies vaikutti olevan humalassa.

Erään silminnäkijän mukaan mies ilmestyi aivan yllättäen ravintolaan ja pyrki sisään sen keittiöön. Hän pelästytti paikalla olleet asiakkaat alkamalla tuhota ravintolan omaisuutta.

Tällainen näky oli poliiseja vastassa heidän saapuessaan paikalle.

– Mies ei tilannut mitään eikä kukaan paikalla olleista tuntenut häntä, kertoivat ravintolan työntekijät.

Ulkomaalainen huusi ja mellasti ravintolassa karkoittaen muut asiakkaat pois ja kun mies ei toistuvista kehoituksista huolimatta suostunut lähtemään, päätti paikan henkilökunta soittaa poliisille.

Poliisin paikalle tuleminen sai häirikköön vauhtia. Hän kipitti portaita pitkin piiloon ravintolan toiseen kerrokseen, josta poliisit hänet helposti löysivät ja laittoivat rautoihin. Poliisien mukaan mies oli niin vahva, että siihen tarvittiin muidenkin paikalla olleiden apua.

Tähän siitä sitten päädyttiin.

Miehen hallusta ei löytynyt lompakkoa eikä minkäänlaista dokumenttia, josta olisi voinut selvittää miehen henkilöllisyyttä tai edes kansallisuutta. Niinpä hänet vietiin Pattayan poliisitalon putkaan rauhoittumaan ja vastaamaan syytteisiin.

Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksen aikana, mutta poliisin kertoman mukaan mies oli jatkanut huutamistaan ja mesoamistaan vielä poliisiasemallakin.

– Hän oli erittäin yhteistyöhaluton ja tuntui olevan aivan raivona jostain syystä, poliisitalolta kerrottiin.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: