+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayalainen 27 -vuotias Nattatan R. luuli pääsevänsä hyvään hoitoon, mutta kokikin kauhun hetkiä.

Pattaya Mail kertoo heitä lähestyneestä nuoresta miehestä, joka oli Jomtienin rantakadulta vuokrannut itselleen seuraa kolmeksi tunniksi hintaan 2.000 bahtia. Seksin sijasta mies sai turpiinsa, kun naisen myötä paikalle ilmestyneet kaksi miestä alkoivat mätkiä häntä baseball -mailoilla.

Nattatan yritti juosta pakoon, mutta kaatui, jolloin hyökkääjät saivat hänet kiinni ja jatkoivat lyömistä murskaten samalla hänen 40.000 bahtin hintaisen Apple iPhone 12 -matkapuhelimensa. Sitten tyttö ja kaksi miestä poistuivat paikalta ilman, että olisivat vieneet Nattatanilta lompakkoa tai muutakaan hänelle kuuluvaa.

Nattatan toi mukanaan toimitukseen turvakameralle taltioituneen videon tapauksesta.

Ruhjottu mies näyttää, millaista jälkeä baseball -maila teki. Kuva: Pattaya Mail.

Hakattu mies oli mennyt ensin sairaalaan ja sitten poliisin luo tekemään rikosilmoituksen tapahtuneesta, mutta kolme viikkoa myöhemmin näytti siltä, että poliisi vähät välitti hänen tapauksestaan. Tutkimukset eivät olleet edenneet mihinkään, vaikka tapahtumista oli todisteena turvakameran kuvat ja lääkärintodistus.

Syy Nattatanin julkisuuteen tuloon on hänen mukaansa se, että hän toivoo poliisin alkavan julkisuuden painostuksesta vihdoin toimia.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: