+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

New Yorkin tunnettuja ja tunnustettuja kaupunginosia ovat mm. Chinatown ja “Little Italy”, jotka eivät oikeastaan edes ole kaupunginosia, vaan eri kaupunginosissa sijaitsevia etnisten vähemmistöjen valloittamia alueita.

Nyt on joukkoon kaupunginvaltuuston päätöksellä liittymässä Queensin kaupunginosassa sijaitseva Little Thailand. Virallisesti pikku Thaimaa käsittää Woodside Avenuen kolmen korttelin mittaisen pätkän 76. kadun ja 79. kadun välisellä alueella Elmhurstissa. Alue tunnetaan lukuisista Thai -ravintoloistaan ja muista thaimaalaisia tuotteita ja palveluita myyvistä yrityksistään.

Muita New Yorkin valtuuston hyväksymiä kansallisuuksiin perustuvia nimialotteita olivat Brooklynissa Macdonald- ja Church Avenuen väliin sijoittuva Little Bangladesh ja niinikään Brooklynissa Brighton Beach Avenuen ja Coney Island Avenuen väliin sijoittuva Ukrainian Way.

Little Thailandin avajaisjuhlallisuuksia New Yorkissa.

Kaikkiaan uusia nimiehdotuksia hyväksyttiin 78 kpl julkisille paikoille ja ajoväylille kautta koko kaupungin. Uudet nimet vaativat vielä kaupunginjohtaja Eric Adamsin vahvistuksen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: