+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Huumekauppiaiden pidätysten yhteydessä takavarikoitiin kaikkiaan 18.327 metamfetamiinitablettia ja yli 100 grammaa kristalliksi kutsuttua metamfetamiinia.

Viikonlopun huumepidätykset Phuketissa vaikuttavat vahvasti siltä, että haaviin jäi yksi tukkuri ja kolme pienempää tekijää. Aloitetaan siitä tukkukauppiaasta.

Hän on 27 -vuotias Siwakorn Chuaymit, joka pidätettiin kotoaan tai varastoltaan omakotitalosta Thalangin alueella. Hänen hallustaan löydettiin 100,93 grammaa kristallia sekä 92 pussilista metamfetamiinitabletteja. Yhteensä 18.200 kpl.

Phuketin “pikatukkuri” ja osa takavarikoiduista huumeista. Loput pikkukuvassa.

Paikallinen pidätetty “pienyrittäjä” oli 41 -vuotias Saman Intarnruang, jota poliisi pitää jälleenmyyjänä. Hänen hallustaan löytyi 67 metamfetamiinitablettia, kristallin polttamiseen tarvittava piippu, huumekaupoissa tarvittava digitaalivaaka, haulikko ja ammuksia. Jälkimmäisten ansiosta hänelle kalahtaa syyte myös ampuma-aserikoksista. Hänetkin pidätettiin Thalangissa.

Chalongista löydettiin Thanapon Saengchan, 24, ja 50 metamfetamiinitablettia, 0,57 grammaa kristallia sekä sen polttamiseen tarvittava piippu. Häneltä takavarikoitiin myös matkapuhelin, jota oli syytä epäillä huumekaupoissa tarvituksi työvälineeksi.

Toinen Chalongista löytynyt kauppias oli Rungsawang Kwanthong, 23, jolla oli hallussaan 10 tablettia metamfetamiinia.

Tästä se alkaa ja taito kasvaa vuosien mittaan, sanottiin takavuosien tv-mainoksessa. Chalongin pikkukauppiaat varastoineen pidätyskuvissa.

Kaikki pidätetyt odottelevat oikeustoimia Phuketin poliisiaseman tiloissa. Jatkotutkimuksissa etsitään heidän asiakkaitaan sekä yhteyksiä tavarantoimittajiin.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: