+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Alunperin viime maaliskuussa järjestettäväksi suunniteltu Pattaya Music Festival 2022 alkaa vihdoin ensi perjantaina 5.8.

Se on sitten yhtä juhlaa Pattayalla joka viikonloppu koko elokuun ajan, kun konsertteja ja muutakin ohjelmaa on luvassa eri puolilla kaupunkia. Ihmisjoukkojen ryntäykseen varustaudutaan peräti 273 liikennettä helpottamaan tulevan työntekijän voimin. Asioita valmisteltiin kaupunginvaltuuston kokouksessa maanantaina 1.8.

Nuo 273 “liikennepoliisia” tulevat poliisin, turistipoliisin, vapaaehtoisten ja pelastustoimen riveistä ja heidän tehtäviinsä kuuluu liikenteen helpottamisen ohella myös festivaalivieraiden henkilökohtaisen turvallisuuden takaaminen ja ihmisten omaisuuden suojeleminen. Ainakin ensimmäisenä festivaaliviikonloppuna perjantaista 5.8. alkaen tullaan ns. Delfiiniliikenneympyrä Naklua Roadin alkupäässä sekä Central Pattaya Roadin (Pattaya Klang) risteys Nipa Lodgen kohdalla sulkemaan liikenteeltä klo 16-01.

Vai ei ulkoilmakonserteissa muka ole tunnelmaa?

Maskipakkoa ei konserteissa enää ole, mutta konserttialueille pyrkivien tulee esittää joko rokotustodistuksensa tai korkeintaan 72 tuntia vanha negatiivinen koronatestitulos. Tämän lisäksi konserttialueilla tulee istua merkityille paikoille sosiaalisten etäisyyksien turvaamiseksi.

Autoille ja moottoripyörille on varattu pysäköintitilat North Pattaya Roadin (Pattaya Nua) Tesco Lotuksen, Terminal 21:n, Mike Shopping Mallin, Royal Garden Plazan, Pattaya City 8 -koulun, Wat Chaimongkolin temppelin ja Central Festival Pattaya Beachin parkkialueilta.

Pysäköintipaikan löytää helpoiten ajamalla kakkoskatua kohti delfiiniliikenneympyrää ja sieltä Pattaya Nualle, jos ei vielä ole löytynyt.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: