+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan ja koko Banglamungin alueella on viime aikoina varastettu ulkonaliikkumiskiellon aikaan paljon mopoja ja moottoripyöriä.

Mopot ovat suhteellisen helppoja varastaa ja myydä edelleen. Banglamungin poliisi epäilee yhden ja saman porukan olevan vastuussa viimeaikaisista varkauksista. Toistaiseksi tekijöitä ei ole tavoitettu.

Viimeisin tapaus sattui Banglamungissa sijaitsevassa asuntolassa, jonka lukitulle pihalle varkaat pääsivät katkaisemalla portin lukon metalliketjut lokakuun 2. päivän yönä noin klo 02.00. Tällä kertaa varkaiden mukaan lähti kolme mopoa.

Yksi varkaista tallentui valvontakameran kuviin, joista käy ilmi koko operaation kestäneen vain muutaman minuutin ajan. Varkaat ilmiselvästi tiesivät, kuinka toimia.

Banglamungin poliisista kerrotaan heidän löytäneen paikan, jonne lokakuun 2. päivän vastaisena yönä varastetut mopot vietiin, mutta poliisin tullessa mopot eivät enää olleet paikalla eikä varkaitakaan toistaiseksi ole tavattu. Varkauksia ulkonaliikkumiskiellon aikaan on nyt jatkunut jo joitain kuukausia.

Kuvakaappaus valvontakamerasta, joka tapahtuma-aikaan kuvasi mopovarastoa Banglamungissa. Yksi tekijöistä kuvan vasemmassa reunassa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: